google92207d2cbecf4788.html

Mustela Yeni Reklam Filmiyle Kalıplaşmış Baba Rolünü Yıkmayı Hedefliyor

Ürettiği doğal kökenli cilt bakım ürünleriyle her zaman ebeveynlerin yanında olan Mustela, babaları eşit sorumluluk alma ve bebeklerine bakım verme konusunda cesaretlendiren eğlenceli bir reklam filmi hazırladı. 

03 Nisan 2024 - 14:13
Ürettiği doğal kökenli cilt bakım ürünleriyle her zaman ebeveynlerin yanında olan Mustela, babaları eşit sorumluluk alma ve bebeklerine bakım verme konusunda cesaretlendiren eğlenceli bir reklam filmi hazırladı. 
 
Mustela, babaların sorumluluklarını hatırlatan ve onları bu konuda teşvik eden bir kampanyaya imza attı. Vitamin Bariyer 1.2.3. Pişik Önleyici Krem reklamıyla eşit ebeveynlik mesajını güçlendiren marka, bugüne kadar hazırladığı kampanyalarda erkeklerin de eşit bir şekilde bebek bakımı ve aile işlerine katılması gerekliliğini vurguladı. 
 
Babanın bez değiştirme macerasını anlatan yeni reklam filmi, bu anların eğlencesine odaklanırken erkekleri eşit sorumluluk alma ve bebeklerine bakım verme konusunda cesaretlendirmeyi hedefliyor. 
 
Geleneksel olarak, bebek bakımı ve ev işleri genellikle annelerin üzerinde yoğunlaşıyor ve babalar ikincil bir rolde kalıyor. Mustela'nın yeni kampanyası, bu kalıbın yıkılması gerektiğinin altını kalın harflerle çizerken babaların, bebeklerinin bakımı konusundaki rolünü güçlendirip, onları cesaretlendiriyor. Farkındalık yaratmayı amaçlayan Mustela, bundan önceki reklam filminde de eşit ebeveynliği desteklemişti. 
 
Eşitlikçi bir toplum için atılan her adım önemlidir. Mustela, erkeklerin de bebek bakımında ve ev işlerinde aktif bir şekilde yer alması gerektiğini vurgulayarak, toplumsal cinsiyet eşitliğine katkı sağlamaya devam edecek. 
 
Mustela Türkiye Genel Müdürü, Afrika, Ortadoğu ve Asya Pasifik Bölge Direktörü Fikret Baltaoğlu konuyla ilgili ‘’Babaların, çocuklarının gelişiminde ve bakımındaki sorumluluklarının farkına varmalarına ve yardımcı ebeveyn değil #babagibi sorumluluk almalarına yönelik bir farkındalık sağlamaya çalışıyoruz. AÇEV’de destek verdiğimiz projeler ile de babalarımızın bu donanımı kazanmaları adına onlara hizmet ediyor. Amacımız hem toplumu bilinçlendirmek hem de elimizden geldiğince yetkin ve kaliteli ebeveynler yaratmak. Çünkü inanıyoruz ki sorumlulukların eşit paylaşıldığı bir ailede herkes mutlu’’ dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum