google92207d2cbecf4788.html

Karşıyaka'da futbol rüzgârı esti

Karşıyaka Belediyesi’nin düzenlediği 3. Winter Cup Karşıyaka U12 Futbol Turnuvası seyir keyfi yüksek karşılaşmalara sahne oldu.

Karşıyaka'da futbol rüzgârı esti
29 Ocak 2024 - 15:33
Karşıyaka Belediyesi’nin düzenlediği 3. Winter Cup Karşıyaka U12 Futbol Turnuvası seyir keyfi yüksek karşılaşmalara sahne oldu. Hasan Türker Futbol Sahası’nda düzenlenen turnuvada 10 takım kıyasıya mücadele etti. Altay Spor Kulübü turnuvayı birinci sırada tamamlarken, Altınordu Spor Kulübü ikinci, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ise üçüncü oldu.

Karşıyaka Belediyesi’nin gelenekselleşen spor organizasyonu Winter Cup Karşıyaka U12 Futbol Turnuvası 3. kez gerçekleştirildi. Ceylan Sportif iş birliğinde düzenlenen organizasyona His Sports ve İzmir Özel Can Hastanesi sponsor olarak destek verdi. İzmir dışından kulüplerin de katıldığı turnuvada Altay, Altınordu, Beşiktaş, Bucaspor, Bursaspor, Fenerbahçe, Göztepe, Karşıyaka, Manisa FK ve Menemen Futbol Kulübü mücadele etti. Fair-play kapsamında gerçekleşen maçlar renkli görüntülere sahne oldu. 

MAÇLAR İKİ GRUPTA OYNANDI
Turnuvada karşılaşmalar A ve B olarak iki grupta yapıldı. A grubunda; Beşiktaş, Bursaspor, Altay, Menemen ve Manisa; B grubunda ise Fenerbahçe, Göztepe, Altınordu, Karşıyaka ve Bucaspor yer aldı. Hasan Türker Futbol Sahası’nda oynanan karşılaşmalar 10.00-17.30 saatleri arasında gerçekleştirildi. 

KUPA TÖRENİ YAPILDI
3. Winter Cup Karşıyaka U12 Futbol Turnuvasına katılan her futbolcuya katılım madalyası verildi. Altay Spor Kulübü, Altınordu Spor Kulübü ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak sıralanan ilk üç kulübe ise kupaları Karşıyaka Belediye Başkan Vekili Suat Okal ve Başkan Yardımcısı Berkhan Alptekin tarafından takdim edildi. Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcısı Berkhan Alptekin, “Karşıyaka Belediyesi olarak spora önem veriyoruz. Genç nesillerin sporla yetişmesi, toplumsal hayatta sporun yer edinmesi için tüm imkanlarımızı kullanıyoruz. Sportif yetenek ölçüm ve performans testleri ile erken yaşlarda doğru spor branşına yönlendirme ve sporcu takibini gerçekleştiriyoruz. Teknik donanımı yüksek spor salonları, yüzme havuzu, atletizm pisti ve daha birçok tesis ile yurttaşlarımıza spor yapma imkânı sunuyoruz. Düzenlediğimiz koşular, bisiklet turları ve turnuvalar ile hem Karşıyakalıların spora olan tutkusunu destekliyor hem de farkındalık yaratıyoruz. Üçüncüsünü düzenlediğimiz Winter Cup Karşıyaka U12 Futbol Turnuvası da çok önemsediğimiz etkinlikler arasında. Hem genç sporcuları destekliyor hem de yaşıtları için iyi örnekler oluşturmalarını amaçlıyoruz. Başta Belediye Başkanımız Dr. Cemil Tugay olmak üzere turnuvaya destek olan, gerçekleşmesinde emek harcayan ve katılım gösteren herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum