google92207d2cbecf4788.html

Türk Kızılay İzmir İl Merkezinden Eğitime Destek

Türk Kızılay İzmir İl Merkezi, "Asrın felaketi" olarak nitelenen 6 Şubat depremlerinin hemen sonrası kurulan konteyner kente yerleştirilen depremzede ve Bayraklı ilçesinde yaşayan vatandaşlara destek vermeye devam ediyor.

Türk Kızılay İzmir İl Merkezinden Eğitime Destek
16 Eylül 2023 - 22:20
Türk Kızılay İzmir İl Merkezi, "Asrın felaketi" olarak nitelenen 6 Şubat depremlerinin hemen sonrası kurulan konteyner kente yerleştirilen depremzede ve Bayraklı ilçesinde yaşayan vatandaşlara destek vermeye devam ediyor. Yeni başlayan eğitim öğretim yılında öğrencilere kırtasiye malzemeleri şube tarafından sağlandı.
 
100 ÖĞRENCİYE KIRTASİYE SETİ DAĞITIMI YAPILDI
Dağıtımlarda yer alan Türk Kızılay İzmir İl Yöneticisi Semra Aydın, “İzmir’de okula başlayan ilkokul öğrencilerimizin kırtasiye ihtiyaçlarını şube olarak karşılıyoruz. İçerisinde defterler, kalem ve kalemlik, oyun hamuru, etiket, cetvel takımı gibi ihtiyaçların bulunduğu çanta ve kırtasiye ürünlerinden oluşan seti, 100 öğrencimiz için dağıtımını yaptık. Dağıtımlarda bizleri yalnız bırakmayan gönüllülerimize de ayrıca teşekkür ederim" dedi.
 
HEYECANA ORTAK OLMAK
Türk Kızılay Bayraklı Şube Başkanı Metin Köroğlu ise, konteyner kentte kalan öğrencilerine çanta ve kırtasiye desteğini önemli olduğunu belirtirken, eğitimin herkesin hakkı olduğunu vurgulayan Köroğlu, " Bugün şehrimizde kurulan konteyner kentteki öğrencilerimizin heyecanına ortak olup, hem de ilkokul deneyimlerine şahitlik ettiğimiz için mutluyuz" dedi.
 
DESTEKLERİNİ ESİRMEGEN BAĞIŞÇILARA TEŞEKKÜR
6 Şubat Kahramanmaraş Depremi'ni yaşayan depremzede aileleri yeni eğitim öğretim yılında yalnız bırakmadıklarını aktaran Köroğlu, "Yardım kampanyasında desteklerini esirgemeyen tüm bağışçılarımıza teşekkür ediyor, öğrencilerimize de ayrıca başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum