google92207d2cbecf4788.html

MHP İzmir Omuz Omuza

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığı 14. Olağan İl Kongresini gerçekleştiriyor.

MHP İzmir Omuz Omuza
16 Eylül 2023 - 22:15
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığı 14. Olağan İl Kongresini gerçekleştiriyor. Pazar günü gerçekleştirilecek kongre ile ilgili açıklama yapan İl Başkanı Veysel Şahin, “Türk Milliyetçileri için hem bir toy hem de geleceğe hazırlık anlamında gelen kongrelerimizden birini daha gerçekleştiriyoruz. Dava ve yol arkadaşlarımızla birlikte Liderimizin gösterdiği hedeflere gönül seferberliği anlayışıyla omuz omuza yürüme kararlığında gerçekleştirdiğimiz kongremize tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Pazar Günü Balçova Termal Tesisleri Kardelen Salonu’nda gerçekleştirilecek olan MHP İzmir İl başkanlığı 14. Olağan Kongresi için tüm hazırlıklar tamamladı. Otuz ilçe teşkilatından altı yüz delegenin ve tüm ilçe teşkilatlarının katılacağı il kongresi ile ilgili konuşan İl Başkanı Veysel Şahin; “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucu fikrinin, ruhunun ve iradesinin İzmir’deki temsilcileri olarak il kongremizi gerçekleştireceğiz. Geçtiğimiz ay ülkücü erdemlere yakışır bir şekilde gerçekleştirdiğimiz otuz ilçe kongremizden sonra omuz omuza ve tek yürek olarak il kongremizi yapacağız. Kongre salonumuzda yansıtacağımız coşku ve heyecanımız yaklaşan yerel seçimlerdeki gücümüz olacaktır”. Dedi.

Teşkilat Başkanı Semih Yalçın Geliyor

MHP İzmir 14. Olağan İl Kongresinde divan başkanlığını da Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. E. Semih Yalçın yapacak. Divanda MHP Genel Merkezinden Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu da divanda görev alacak.

Yarın saat 13.00’da Balçova Termal Tesisleri Kardelen Salonu’da gerçekleştirilecek il kongresine davetli olarak AK Parti’den de önemli isimlerin katılacağı bekleniyor. Büyük bir şölen havasında gerçekleştirilecek kongreye İzmir’deki tüm ülkücü kuruluşlar ile birlikte bir ok STK temsilcisi de katılıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum