google92207d2cbecf4788.html

TÜGİAD Ege'ye konuk olan Murat Salar: "Seçime bu seviyelerde bir döviz kuru ile gideceğiz"

Azimut Porftöy Genel Müdürü Murat Salar TÜGİAD Ege Şubesi üyeleri ile bir araya gelerek ekonomi gündemini değerlendirdi.

TÜGİAD Ege'ye konuk olan Murat Salar: "Seçime bu seviyelerde bir döviz kuru ile gideceğiz"
16 Kasım 2022 - 22:24
Azimut Porftöy Genel Müdürü Murat Salar TÜGİAD Ege Şubesi üyeleri ile bir araya gelerek ekonomi gündemini değerlendirdi. Türkiye’nin ve Dünya’nın içinden geçtiği zorlu süreci değerlendiren Salar, “Seçime kadar döviz kurunun bu seviyelerde kalacağını düşünüyorum. Hükümetin tüm motivasyonu bu yönde” dedi.  Toplantıda ayrıca Domino Ventures Managing Partner ve TÜGİAD Girişimcilik ve İnovasyon Komisyonu Başkanı Mustafa Kopuk startup yatırımları hakkında TÜGİAD Ege Şubesi üyelerine bilgi verdi.

Toplantının açılışında bir konuşma yapan TÜGİAD Ege Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Melih Sebastien Durmuş, belli periyotlarla ekonomi finans dünyasından alanında uzman konukları ağırlayarak TÜGİAD Ege Şubesi üyeleri ile bir araya getirdiklerini söyledi. Hem Dünya ekonomisinin hem de Türkiye’nin çok değişkenli bir süreçten geçtiğini ifade eden Durmuş, “Bu anlamda üyelerimizin doğru analiz ve tahliller yapabilmesi, iş girişimlerinde doğru pozisyonları alabilmeleri adına alanlarının duayeni isimler ile buluşmalarıhepimiz için son derece yapıcı. Bu toplantımızda ise Azimut Portföy Genel Müdürü Murat Salar ve Domino Ventures Managing Partner ve TÜGİAD Girişimcilik ve İnovasyon Komisyonu Başkanı Mustafa Kopuk’u ağırladık” diye konuştu.

Azimut Portföy Genel Müdürü Murat Salar ise hem Dünya hem de Türkiye ekonomisini ve beklentileri değerlendirdi. Yaşanan global kriz için “Belirsizlikler zorluk yaratsa da fırsatı da beraberinde getiriyor” dedi. Türkiye’nin kontrol edilebilen bir ekonomi modeliyle devam ettiğini söyleyen Salar, “Görünen o ki dövizin yılbaşı ve sonrasında bu seviyelerde tutulacağı yönünde. Seçime kadar böyle gidecek gibi görünüyor” dedi.

Murat Salar’ın sunumundan sonra Domino VenturesManaging Partner ve TÜGİAD Girişimcilik ve İnovasyon Komisyonu Başkanı Mustafa Kopuk ise girişimcilik alanında yaşadığı deneyimleri ve Start up yatırımları hakkında bilgi verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum