google92207d2cbecf4788.html

Şehit itfaiyeci Fahrican Yavaş'a duygusal veda

Ankara’da bir apartman dairesinde çıkan yangına müdahale sırasında dumandan zehirlenerek hayatını kaybeden itfaiye eri Fahrican Yavaş, memleketi İzmir’de düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit itfaiyeci Fahrican Yavaş'a duygusal veda
05 Ekim 2023 - 22:55

Ankara’da şehit olan itfaiye eri memleketi İzmir’de toprağa verildi

Ankara’da bir apartman dairesinde çıkan yangına müdahale sırasında dumandan zehirlenerek hayatını kaybeden itfaiye eri Fahrican Yavaş, memleketi İzmir’de düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da katıldı.

Ankara Keçiören’de bir apartman dairesindeki yangına müdahale ettiği sırada dumandan zehirlenerek hayatını kaybeden Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nda görevli 24 yaşındaki Fahrican Yavaş için memleketi İzmir’de cenaze töreni düzenlendi. Torbalı Hacı Mümin Mesci Camii'de düzenlenen törene genç itfaiyecinin ailesi ve yakınlarının yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ilçe belediye başkanları ile meslektaşları katıldı.

“Daha çok gençsin”
Başkan Tunç Soyer ile Mansur Yavaş, Fahrican Yavaş'ın babası Vahdettin Yavaş ile annesi Nedret Yavaş'a başsağlığı diledi. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Fahrican Yavaş'ın naaşı meslektaşlarının omuzlarında cenaze aracına taşındı. Oğlunun tabutuna dokunan anne Nedret Yavaş, “Daha çok gençsin. Senin düğününü yapacaktık. Beni bırakıp nereye gidiyorsun” diyerek gözyaşı döktü. Yavaş, Torbalı Eğerci Mezarlığı'nda toprağa verildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum