google92207d2cbecf4788.html

Şahsiyet, IMDb'deki tüm zamanların en iyi Türk dizileri listesinde 1. oldu

Dünyanın en popüler film ve dizi veri tabanı IMDb, tüm zamanların en iyi Türk dizilerini açıkladı. GAİN’de 2. sezonu yayınlanan Şahsiyet, tüm zamanların en iyi Türk dizisi oldu.

Şahsiyet, IMDb'deki tüm zamanların en iyi Türk dizileri listesinde 1. oldu
09 Ocak 2024 - 23:07
Dünyanın en popüler film ve dizi veri tabanı IMDb, tüm zamanların en iyi Türk dizilerini açıkladı. GAİN’de 2. sezonu yayınlanan Şahsiyet, tüm zamanların en iyi Türk dizisi oldu.
 
GAİN’de yayınlanan Şahsiyet’in 1. olduğu listede, farklı türlerden ve dönemlerden birçok Türk yapımı dizi yer aldı. İlk beşte yer alan diğer Türk dizileri sırasıyla Leyla ile Mecnun, İkinci Bahar, Ezel ve Tatlı Hayat oldu.  

Şahsiyet II. Fasıl’ın final bölümü geçtiğimiz pazar izleyiciyle buluşmuştu. En sevilen yerli yapımlardan biri olan Şahsiyet’in bu sezonuna, ilk sezondaki performansıyla Uluslararası Emmy Ödülü’ne layık görülen Haluk Bilginer’in ve “Kader” karakterini canlandıran Erdal Özyağcılar’ın performansı damga vurdu.

Yönetmenliğini Onur Saylak’ın üstlendiği, senaryosunu usta yazar Hakan Günday’ın kaleme aldığı Ay Yapım imzalı “Şahsiyet”e yeni sezonda Haluk Bilginer ve Erdal Özyağcılar’ın yanı sıra Cansu Dere, Şebnem Bozoklu, İlker Aksum, Nergis Öztürk, Recep Usta, Eda Şölenci, Necip Memili, Şehsuvar Aktaş, Nihal Koldaş, Ayşen İnci, Burhan Öçal, Ömer Duran, Erkan Taşdöğen, Feridun Koç, Okan Selvi ve Salih Usta gibi başarılı isimler eşlik ediyor. Ayrıca Deniz Gökçer, Füsun Erbulak, Nurseli İdiz ve İzzet Günay gibi duayen isimler de izleyiciyle buluşuyor.
 
Hollywood’da galası yapılan ilk yerli yapım olan “Şahsiyet”, 2019 yılında düzenlenen 47. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Haluk Bilginer’e En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü getirmişti. 
 
Unutanlar ve henüz izlemeyenler için Şahsiyet’in iki sezonu birden, tüm bölümleriyle GAİN’de!

YORUMLAR

  • 0 Yorum