google92207d2cbecf4788.html

MHP İzmir'de 10 ilçedeki kongrelerini tamamladı

MHP İl Başkanlığının hazırladığı kongre takvimine göre geçtiğimiz Cumartesi ve Pazar Günü Karaburun, Balçova, Foça, Dikili, Kınık, Güzelbahçe, Urla, Ödemiş, Kiraz ve Beydağ ilçe kongrelerini tamamladı.

MHP İzmir'de 10 ilçedeki kongrelerini tamamladı
15 Ağustos 2023 - 23:11
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığı on ilçede kongrelerini tamamladı. Coşku ile geçen ilçe kongreler de konuşan İl Başkanı Veysel Şahin, “İzmir İl Teşkilatı olarak Kongre Salonlarında sergilediğiniz birlik ve beraberlik şuuru göstermektedir ki önümüzdeki yerel seçimler MHP’nin zafer seçimleri olacaktır” ifadelerini kullandı.

MHP Genel Sekreter Yarımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, İl Başkanı Veysel Şahin, İzmir Ülkü Ocakları Başkanı Soner Erkan Yıldız ve İzmir İl Yönetim Kurulu Üyelerinin tamamının iştirak ettiği ilçe kongreleri coşkulu ve yoğun bir katılımla sürüyor. İl Başkanlığının hazırladığı kongre takvimine göre geçtiğimiz Cumartesi ve Pazar Günü Karaburun, Balçova, Foça, Dikili, Kınık, Güzelbahçe, Urla, Ödemiş, Kiraz ve Beydağ ilçe kongrelerini tamamladı. Kongrelerde konuşan İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, konuşmasında “Sizlere Türk Dünyasının Bilge Lideri, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin emaneti olan selamını getirdim. Bu selam sadece dil ile söylenen bir selam değildir.  Bu selam Liderimizin evlatlarına duyduğu derin sevginin ifadesidir. Kongrelerimizde gösterdiğiniz Ülkücü şuura yakışır duruşunuz için hepinize ayrı teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi. İl Başkanı Şahin ise yaptığı konuşmalarda “14 ve 28 Mayıs Seçim süreçlerinde gördük ki karşımızda sadece yarıştığımız siyasi partiler yok. Türkiye’nin ilerlemesini durdurmak, gelişmesini yavaşlatmak ve gücünü kırmak isteyen küresel organizasyonlar var. O günleri hep birlikte yaşadık. Sizler de ilçelerinizde büyük zorluklar ve engellemeler gördünüz. Ama hepsini aştınız. Hep birlikte omuz omuza vererek, milli mücadelemize bir yeniz sayfa daha eklediniz, Milletimizin lider ülke Türkiye hayalini gerçeğe dönüştürmek için büyük çaba gösterdiniz ve partimizin onurunu çiğnetmediniz. Şimdi o günlere bakarak kendimde ve sizlerde daha güçlü bir mücadele azmi görüyorum. Yerel Seçimleri kazanma gayreti görüyorum. Genel Sekreter Yardımcımız ve Milletvekilimiz Sayın Tamer Osmanağaoğlu ile birlikte tüm ilçe kongrelerimizde sizlerdeki birlik şuurunu görüyoruz. İnanıyoruz ki bu birlik yerel seçimlerde MHP’nin en büyük zafer kaynağı olacaktır.” açıklamasını yaptı.

Osmanağaoğlu; Birbirlerine Düştüler

İlçe kongrelerinde ilgiyle karşılanan MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, yaptığı konuşmalarda “Kavanozdaki balık misali denizi düşünemeyen Zillet İttifakı ortakları, kavanoz kırılınca birbirine düşmüş, kavgaları bütün Türkiye’de alay konusu haline gelmiştir. ABD’sinden Fransa’sına, Almanya’sından İngiltere’sine tüm dünyanın müdahil olmaya çalıştığı, FETÖ’sünden PKK’sına tüm terör örgütlerinin destek açıklaması yaptığı, teröristlerin geri dönüş biletlerini hazır edecek kadar güvendiği toplum zararlılarının balonu patlamış, çift başlı kartaldan ilham alan Anadolu feraseti ithal şehvet pazarlamacılarına dur demesini bilmiştir.” İfadelerini sürdürdü.

Ödemiş’te Anlamlı Devir Teslim

MHP İzmir’in ilçe kongrelerinde anlamlı anlar da yaşandı. İlçe Başkanı Oktay Akıllı, görevini Ceyhun Kınlı’ya bıraktı. Devir teslim törenini İl Başkanı Veysel Şahin gerçekleştirirken duygulu anlarda yaşandı. Çok kalabalık bir partili heyetin takip ettiği kongrede İl Başkanı Şahin, ilk önce eski başkan Oktay Akıllı’nın elini öptü. Daha sonra halef selef ilçe başkanlarını yanına çağıran Şahin, “Sizler bugün Ülkücü şuurun, Ülkücü tavrın, Ülkücü erdemlerin ve Ülkücü iradenin en güzel örneğini verdiniz. Bayrak Nöbeti devir teslimini bizlere yakışır bir şekilde gerçekleştirdiniz. Tüm arkadaşlarımız gibi sizlerle gurur duyuyorum.” İfadelerini kullandı. Salonda bulunan herkesin ayakta alkışladığı devir teslim töreninden sonra kongre işleyişi tekrar sürdürüldü.

Şahin; Diyar Diyar İzmir Diyeceğiz

Katıldığı bütün İlçe kongrelerinde yaklaşan belediye seçimlerinin önemini vurgulayan İl Başkanı Veysel Şahin, “Yerel seçimler yolunda ilçe teşkilat kongrelerimizi gerçekleştiriyoruz. Omuz omuza ve gönül gönüle gerçekleştirdiğimiz kongrelerimiz yerel seçimler öncesi karargâh hazırlıklarımızdır. Buradan çıktından sonra ilçelerimizdeki tüm ülküdaşlarımız bulundukları her mahalde seçim hazırlıklarını sürdürecektir. Muhterem Liderimizin başlattığı “Diyar Diyar Anadolu” kampanyası gereğince tüm irademiz ve gücümüzle harekete geçiyoruz” dedi.

Şahin, İzmir MHP Diyecek

Genel Merkezin talimatları doğrultusunda her ilçede çalışma başlattıklarının altını çizen İl başkanı Veysel Şahin, “son iki günde gerçekleştirdiğimiz ilçe kongreleri göstermiştir ki, hemşehrilerimizin partimize desteği, güven ve inancı her geçen gün artıyor. İnanıyorum ki İzmir bu defa MHP diyecek ve partimize teveccühünü arttıracaktır. Hepimizin gördüğü gibi partimize katılımlar hızla artıyor işte bugün Ödemiş’te yüz kişi partimize katıldı. Bu bizim gücümüzdür. İnsanımızda bulduğumuz karşılık ve destek en büyük güç kaynağımız olacaktır.” Dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum