google92207d2cbecf4788.html

Koruma Kurulu toplantısında eski hükümlülerin iş talepleri görüşüldü

Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu toplantısı Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San başkanlığında yapıldı.

Koruma Kurulu toplantısında eski hükümlülerin iş talepleri görüşüldü
02 Ekim 2022 - 00:19
Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu toplantısı Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San başkanlığında yapıldı.

Karşıyaka Belediyesi ev sahipliğinde Kent toplantı salonunda gerçekleştirilen 2022 Eylül Ayı olağan toplantısına Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San, Başsavcı Vekili Bülent Dinçel, Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcısı Yurdanur Akgün,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, Karşıyaka Denetimli Serbestlik Müdürü Orhan Kaykaç, Ziraat Bankası Karşıyaka Şube Müdürü Engin Çağlayan, İş-Kur Çiğli Müdürü Funda Özsan, Foça Belediye Başkan Yardımcısı Yasin Tercanlıoğlu, İzmir Ticaret Odası Meclis üyesi Erdem Alptekin, İzmir Barosu Avukatlarından Mehmet Yavuz, Türk Kızılay’ı Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, Menemen Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Metin Karagöl, Çiğli Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Yön. Kurulu Üyesi Fisun Aynur, Çiğli SYDV Müdürü Kezban Şahin Aydemir, Foça SYDV Müdürü İclal Bonnevar Koçdar, Menemen SYDV Müdürü Namık Şahintürk katıldı.

Toplantıda Karşıyaka Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından yapılan faaliyetler ile Koruma Kurulu Başkanlığınca yapılan sosyal yardımlar slaytlar eşliğinde sunuldu.
Toplantıda; Denetimli Serbestlik Müdürlüğünce çocuk ve genç yükümlülerin yeniden suç işlemesini önlemek amacıyla yapılan çalışmalar, madde bağımlılığı ile ilgili yapılan çalışmalar konuşuldu ve yükümlülerin meslek edinmesi için açılacak meslek kursları değerlendirildi.

Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San konuşmasında devletin son yıllarda suça karışan bireylerin topluma kazandırılması yönünde çok önemli kararlar alarak çalışmalar yaptığını, bu kurulun da suça karışan bireylerin topluma kazandırılmasında ve suç mağdurlarının sorunlarının çözümünde kurumlar arası iş birliğini sağlayarak çok önemli bir görev üstlendiğini belirtti.

Kurulda gündeme alınan suça karışan bireylerin durumu detaylarıyla değerlendirilip topluma kazandırılması için yapılacak çalışmaların kurumlar arası iş birliği ile yapılması, eski hükümlülerin iş talepleri görüşüldü. Karşıyaka Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nün yapılan ve devam eden projeler görüşülerek karara bağlandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum