google92207d2cbecf4788.html

KESİAD'dan eğitime destek

Kemalpaşa Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (KESİAD) Yönetim Kurulu, Kemalpaşa Ümran Baradan Güzel Sanatlar Lisesi’ni ziyaret etti.

KESİAD'dan eğitime destek
27 Kasım 2022 - 22:08
KESİAD’dan Ümran Baradan Güzel Sanatlar Lisesi’ne ziyaret
 Kemalpaşa Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (KESİAD) Yönetim Kurulu, Kemalpaşa Ümran Baradan Güzel Sanatlar Lisesi’ni ziyaret etti. KESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mutlu Can Günel başkanlığındaki KESİAD Yönetim Kurulu, Kemalpaşa Güzel Sanatlar Lisesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. KESİAD Yönetimi okulun eksik olan kimi spor malzemelerini de tedarik etti.

KESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mutlu Can Günel, Ümran Baradan Güzel Sanatlar Lisesi’nin Kemalpaşa’nın en önemli okullarından biri olduğunu belirterek, güzel sanatlar alanında çok yetenekli çocukların bu okulda eğitim gördüğünü söyledi. Bölgemizin sanayicileri ve iş insanları olarak okulların her zaman yanında olduklarını eğitime destek verdiklerini belirten Günel, bu kapsamda Ümran Baradan Lisesi’ni ziyaret ederek okulun eksik olan bazı spor malzemelerini tamamlamak istediklerini kaydetti.
 
KESİAD olarak daha 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Kemalpaşa liselerinden öğrencileri Anıtkabir’e götürdüklerini hatırlatan KESİAD Başkanı Günel, “KESİAD olarak gençlere büyük önem veriyoruz. Her anlamda onların yanında olmak bizim asli görevimiz. Önümüzdeki dönemde bölgemizdeki diğer okullara da ziyaretler gerçekleştirmeyi düşünüyoruz” diye konuştu.
 
KESİAD’a teşekkür
 
Kemalpaşa Ümran Baradan Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Özge Köktürk Çavuş ise KESİAD Yönetim Kurulu’nu okullarında ağırlamaktan duyduğu memnuniyetini dile getirdi. KESİAD’ın verdiği desteğin son derece önemli olduğunu söyleyen Çavuş, “KESİAD her zaman yanımızda olan, bölgemizin en önemli STK’larından birisi. Spor malzemeleri konusunda sundukları destekten dolayı da tüm KESİAD ailesine teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum