google92207d2cbecf4788.html

İzmirli H2K Racing Team, Körfez'de kupalara ambargo koydu

Egemot H2K Racing Team, 23-24 Eylül’de TOSFED Körfez Yarış Pisti’nde gerçekleşen AVIS 2023 Türkiye Pist Şampiyonası 4. Ayak yarışlarında hem pilotlar, hem de takımlar klasmanında 6 kupa birden kazandı.

İzmirli H2K Racing Team, Körfez'de kupalara ambargo koydu
27 Eylül 2023 - 00:02
Egemot H2K Racing Team, 23-24 Eylül’de TOSFED Körfez Yarış Pisti’nde gerçekleşen AVIS 2023 Türkiye Pist Şampiyonası 4. Ayak yarışlarında hem pilotlar, hem de takımlar klasmanında 6 kupa birden kazandı

AVIS Türkiye Pist Şampiyonası heyecanı, 23-24 Eylül tarihlerinde TOSFED Körfez Yarış Pisti’nde yaşandı. Süper Grup’ta mücadele eden Egemot H2K Racing Team, Kocaeli’de gerçekleşen sezonun 4. Ayak yarışlarında hem pilotlar, hem de takımlar klasmanında büyük bir başarıya imza attı.

PİLOTLARDAN 5 KUPA
Cumartesi günü koşulan ilk yarışta H2K Pilotları Ömer Şamlı 2’inci, Azizhan Kaya ise 3’üncü oldu. Pazar günkü yarışlarda ise H2K Racing Team, podyuma ambargo koydu. Berkay Akça yarışı 1’inci sırada tamamlarken, Azizhan Kaya 2’nci, Ömer Şamlı ise 3’üncü olarak takımına puanlar kazandırdı. Egemot H2K Racing Team, 4. Ayak’ta elde ettiği bu başarılı performansla Takımlar Birinciliği kupasını da aldı.

TAKIMLAR BİRİNCİLİĞİ KUPASI GELDİ
Süper Grup’taki mücadele ettiği ilk yılında şampiyonluğu şansız bir şekilde kaçıran Egemot H2K Racing Team, 2023 sezonundaki mücadelesinde yine genç pilotlarıyla liderliğe oynamaya ve başarı çıtasını yükseltmeye devam ediyor. Pilotlar ve takımlar klasmanında zirveye oynayan Egemot H2K Racing Team’in Takım Kaptanları Kamil Çat ve Hazal Edremitlioğlu, takım olmanın avantajını yaşadıklarını belirterek, “Biz pistlerin en genç pilotlarıyla mücadele ediyoruz. Takım ruhu bizim için bireysellikten önde geliyor. Bu ruhu yakaladığımız için yolumuza üzerine koyarak devam ediyoruz. Ortak bir hedefimiz var, o da şampiyonluk” şeklinde konuştu.

DESTEKÇİLERE TEŞEKKÜR
4. Ayak’ta gelen Takımlar Birinciliği kupasına da değinen Takım Kaptanları Çat ve Edremitlioğlu, “Bu bizim için çok değerli. Geçen sezondan bu yana gelişmemizi sürdürüyoruz. Bu kupa için tüm takım arkadaşlarımıza, mekanik ekibimize, sponsorlarımıza ve bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz” ifadesini kullandı.

Türkiye Pist Şampiyonası’nın 5’inci ve son ayağı 25-26 Kasım tarihlerinde yine TOSFED Körfez Yarış Pisti’nde gerçekleştirilecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum