google92207d2cbecf4788.html

İzmir Kent Konseyleri Birliği Foça'da Toplandı

Foça Haberleri // 23 Mart Perşembe günü gerçekleşen toplantı kapsamında, olası İzmir depremi için alınması gereken önlemler ve Foça Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği çalışmaları hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

İzmir Kent Konseyleri Birliği Foça'da Toplandı
23 Mart 2023 - 19:52

İzmir Kent Konseyleri Birliği’nin Mart ayı olağan toplantısı Foça Kent Konseyi’nin ev sahipliğinde Foça Belediyesi Denizkent Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi.

23 Mart Perşembe günü gerçekleşen toplantı kapsamında, olası İzmir depremi için alınması gereken önlemler ve Foça Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği çalışmaları hakkında bilgilendirmeler yapıldı.
 
Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’e, İKKB Dönem Sözcüsü ve Bayraklı Kent Konseyi Başkanı Sayın Ali Nuri Köse tarafından Kent Konseylerine verdiği destek dolayısı ile teşekkür plaketi sunuldu.

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz
’e, İKKB Dönem Sözcüsü ve Bayraklı Kent Konseyi Başkanı Sayın Ali Nuri Köse tarafından Kent Konseylerine verdiği destek dolayısı ile teşekkür plaketi sunuldu.
 
Foça Kent Konseyi Başkanı Orhan Gürer, İKKB Dönem Sözcüsü ve Bayraklı Kent Konseyi Başkanı Sayın Ali Nuri Köse ve Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’ün açılış konuşmalarından sonra, Foça Kent Konseyi ve Foça Belediyesi’nin tanıtım filmleri gösterildi.
 
TMMOB Jeofizik Mühendisleri İzmir Şube Başkanı Sinan Can Öziçer ‘‘Olası İzmir Depremi İçin Alınması Gereken Önlemler’’ ve Foça Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Canan Limnili ‘‘Foça Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği Çalışmaları’’ konulu sunumlarını yaptı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum