google92207d2cbecf4788.html

İzmir Doğalgaz 1 milyonuncu abonesini ödüllendirdi

İzmir’in doğalgaz dağıtım lisansını 07.07.2005 tarihinde alarak doğalgazın dağıtım ve işletme faaliyetlerini üstlenen İzmir Doğalgaz, 1 milyon gaz kullanıcı sayısına ulaştı.

İzmir Doğalgaz 1 milyonuncu abonesini ödüllendirdi
30 Aralık 2023 - 23:40
İzmir Doğalgaz 1 milyon gaz kullanıcı sayısına ulaştı
İzmir’in doğalgaz dağıtım lisansını 07.07.2005 tarihinde alarak doğalgazın dağıtım ve işletme faaliyetlerini üstlenen İzmir Doğalgaz, 1 milyon gaz kullanıcı sayısına ulaştı. Şanslı abonesini unutmayan İzmir Doğalgaz, düzenlenen törenle abonesini çeşitli hediyelerle ödüllendirdi. 1 milyon 165 bin abone sayısına sahip olduklarını belirten İzmir Doğalgaz Genel Müdürü Ahmet Yetik, “Güvenli bir altyapı ve memnuniyet odaklı hizmet anlayışı ile İzmir’e ve İzmirlilere değer katan bir marka olmaya devam ediyoruz” dedi.

İzmir Doğalgaz’ın 1 milyonuncu şanslı gaz kullanıcısı Bayraklı’da oturan Ayşe Bilgin oldu. Bayraklı abone merkezinde işlemlerini tamamlayan Bilgin, 1 milyonuncu gaz kullanıcısı olduğunu öğrendiğinde büyük sevinç yaşadı.

İzmir Doğalgaz Genel Müdürü Ahmet Yetik, Genel Müdür Yardımcıları Cebrail Özdemir, Zülküf Turhan, Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Necdet Ulusan, Müşteri Hizmetleri Müdürü Nuri Batmaz’ın katıldığı törende Ayşe Bilgin’e 1.000 metre küp ücretsiz doğalgaz ile birlikte bir adet dizüstü bilgisayar hediye edildi.

Duygularını dile getiren Bilgin, 1 milyonuncu gaz kullanıcısı olduğunu öğrendiğinde çok şaşırdığını ifade ederek, “Doğalgaz temel ihtiyaçlarımızdan birisiydi, bu sene gaz gelir gelmez hemen abone olduk, tesisat işlemlerinden sonra da abonelik sözleşmesini imzaladık, İzmir Doğalgaz’a bizleri doğalgazla buluşturdukları ve değerli hediyeleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Genel Müdür Yetik ise şanslı aboneyi tebrik ederek, “Yeni imzalanan her abonelik sözleşmesi İzmir’in temiz havasına yapılan bir katkıdır. Kullanıcı sayımız arttıkça güzel İzmir’imizin solunabilir hava kalitesi de artacaktır. Abone sayımızdan sonra gaz kullanıcı sayımızın da milyon eşiğini geçmesi bizleri son derece mutlu etti. Bu vesile ile başta İzmirliler olmak üzere, iş birliği içinde olduğumuz tüm kurumlara, çözüm ortaklarımıza ve çalışanlarımıza gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum