google92207d2cbecf4788.html

Foça CHP'de Delege Seçimleri tamamlandı

CHP Foça İlçe Örgütü 10 temmuz 2023 tarihinde Gerenköy Mahallesi’yle başlayan Ilıpınar, Yeni Bağarası, Yeniköy, Kozbeyli, Bağarası, Kocamemetler, Yenifoça ile devam eden delege seçimlerini...

Foça CHP'de Delege Seçimleri tamamlandı
24 Temmuz 2023 - 13:26

CHP FOÇA DELEGE SEÇİMLERİNİ TAMAMLADI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Foça İlçe Örgütü ilçenin tamamında delege seçimlerini tamamladı. Yeni ilçe yönetiminin belirleneceği kongrenin ise 20 Ağustos 2023 tarihinde yapılacağı açıklandı.

CHP Foça İlçe Örgütü 10 temmuz 2023 tarihinde Gerenköy Mahallesi’yle başlayan Ilıpınar, Yeni Bağarası, Yeniköy, Kozbeyli, Bağarası, Kocamemetler, Yenifoça ile devam eden delege seçimlerini 23 Temmuz 2023 Pazar günü ilçe merkezindeki üç mahalle ile tamamladı. İlçeye bağlı 16 mahalle’den 130 delege seçildi. 14 doğal delege ile birlikte toplam 144 partili önümüzdeki dönem delegeleri olarak  görev yapacak. 


İLÇE KONGRESİ 20 AĞUSTOS’TA

CHP Foça İlçe Başkanı Ayla Yılmaz ilçe kongresinin 20 Ağustos’ta yapılacağını ve ilçe başkanlığı için şimdilik iki adayın bulunduğunu bildirdi. Ayla Yılmaz; “Cumhuriyet Halk partisi Foça İlçe örgütü delege seçimlerini Foça merkezdeki üç mahallesiyle tamamlamış oldu.  16 mahallede delege seçimlerini gerçekleştirdik. İlçe başkanlığına şu an kesinleşmemiş olmakla birlikte iki adayımız var. Gayet uyumlu bir biçimde bütün seçimlerimizi tamamladık. Sonuçta herkes CHP’li.  Delege seçimleri de CHP’ye yakışır bir biçimde sonuçlandı.. 20 Ağustos’ta ilçe kongremizi gerçekleştireceğiz. Bu aradaki süre içerisinde hem arkadaşlarımız biraz dinlenmiş olacak, hemde kongre hazırlıklarımızı tamamlamış olacağız. Bu programı İzmir İl örgütümüz planladı. Biz onun planladığı tarihlere göre kongrelerimizi yapıyoruz.  Ondan sonra inşallah Eylül Ay’ında İl kongremiz olacak. Daha sonra süreç sonuna kadar, kurultayımıza kadar devam edecek. CHP köklü bir partidir. Kendi içinde yaşadıklarını kendi içinde korumasını bilir ve sonuç olarak ta başarıya ulaşacaktır. “ dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum