google92207d2cbecf4788.html

Expo Sport 2023 spor tutkunlarını buluşturuyor

Spor ve E-spor tutkunlarını Fuar İzmir’de buluşturan Expo Sport 2023 Spor Fuarı, kapılarını ziyaretçilerine açtı. Tüm spor dallarının bir arada olduğu Türkiye'nin ilk spor fuarı Expo Sport, 1 Ekim akşamına kadar ziyaret edilebilecek.

Expo Sport 2023 spor tutkunlarını buluşturuyor
28 Eylül 2023 - 15:53
Spor ve E-spor tutkunlarını Fuar İzmir’de buluşturan Expo Sport 2023 Spor Fuarı, kapılarını ziyaretçilerine açtı.  Tüm spor dallarının bir arada olduğu Türkiye'nin ilk spor fuarı Expo Sport, 1 Ekim akşamına kadar ziyaret edilebilecek.
 
Expo-Sport Fuarcılık tarafından Fuar İzmir C Hol’de düzenlenen Expo Sport 2023 Spor Fuarı açıldı. Açılış törenine İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu, AK Parti İzmir Milletvekili Eyüp Kadir İnan, Kula Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir, İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, İZFAŞ Genel Müdürü Canan Karaosmanoğlu Alıcı, Expo Sport Fuarcılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı C. Murat Diyadin ve sektör temsilcileri katıldı.
 
"Türkiye'de ilk kez düzenlenen bu fuarı çok önemli buluyorum"
Açılışta konuşan İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu, “Öncelikle bu açılış vesilesiyle buradan, Türk spor tarihinin en önemli başarılarından birine imza atan Kadın Voleybol Milli Takımımızın başarılarını en duygulu, canı gönülden kutlayıp selam iletelim. Türkiye’de ilk kez düzenlenen spor fuarını çok kıymetli ve önemli buluyorum. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün İzmir İktisat Kongresi’nde verdiği ‘İzmir’i fuarlar ve kongreler kenti yapma’ görevini yerine getirme çabası içindeyiz. Bu vizyon Dr. Behçet Uz’dan bu yana sürüyor ve bunun için çalışıyoruz. Bugün de belediyemizin öz kaynakları ile yapılan Türkiye’nin en büyük ve modern fuar alanı Fuar İzmir’de üç fuar bir arada. Logistech, Pet İzmir ve Expo Sport. Fuarlar, İzmir’e hareketlilik getiriyor, kent ekonomisine katkı sağlıyor. Fuarlar, bir yerin daha müreffeh bir hayat yaşaması için en önemli pazarlama enstrümanlarından. Bunları desteklemeli yeni yeni alanlarla bunu büyütmeliyiz. Spor fuarının da daha da büyümesini temenni ediyorum. Türkiye’nin spor gibi oldukça kapsamlı ve büyük bir endüstrisi için ilk defa gerçekleşecek fuara ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Expo Sport 2023 Spor Fuarı’nın böylesine hızla büyüyen spor endüstrisine fayda sağlamasını, bu endüstride faaliyet gösterenlere muhteşem fırsatlar sunmasını temenni ediyorum” dedi.
 
Fuarda neler var?
Expo Sport 2023 Spor Fuarı, spor/sağlıklı yaşam markalarının, spor aleti üreticilerinin, spor federasyonlarının ve sporcuların bulunacağı, e-spor kategorisini de bünyesine katan bir spor fuarı. Fuar, spor ve e-spor olmak üzere iki ana kategoriden oluşuyor. Fuarda ayrıca, vücut geliştirme yarışmaları, drone yarışları gibi etkinlikler de yer alacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum