google92207d2cbecf4788.html

Ege Üniversitesi mezunu doktorlar 20. Yılını kutladılar

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinin 2002 mezunları, hekimliğe adım atışlarının bu yıl 20. Yılını, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile birlikte kutladı.

Ege Üniversitesi mezunu doktorlar 20. Yılını kutladılar
01 Kasım 2022 - 22:25 - Güncelleme: 02 Kasım 2022 - 22:04
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinin 2002 mezunları, hekimliğe adım atışlarının bu yıl 20. Yılını, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile birlikte kutladı. Kaya Termal Otel’deki 78 davetli, geceyi daha anlamlı hale getirmek ve yine sağlık alanında bir katkıda bulunmak amacıyla da ‘Gizoş Bebeği’ de unutmadı. Gecenin onur konukları olan ve kendilerine hocalık yapan Prof. Dr. Mustafa Özhan ile Prof. Dr. Serhat Bor’a Onur plaketi takdim edildi.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Doç. Dr. Banu Yoldaş, uzun aradan sonra yeniden buluşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile birlikte kutlamaktan büyük sevinç yaşadıklarını söyledi.

Gecedeki gelir  ‘Gizoş Bebek’e aktarıldı
Gizem Erten’in adına Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde açılması planlanan “Çocuk Palyatif Bakım Ünitesi” ne harcanması amacıyla gecede “Gizoş Bebek” satışa sunuldu. Gizem Erten adına başlatılan  “Geleceğin İş Kadınları Burs Fonu” ile genç kızlara umut olan proje “İyilik kalpten gelir” sloganıyla yürütülüyor. Mezun oldukları tarihte Hipokrat Yeminini beraber okuyan 2002 mezunları da bu amaçla anlamlı gecelerinde Gizoş Bebek ve kupaların satışından elde edilen geliri projeye bağışlayacaklar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum