google92207d2cbecf4788.html

Depremzedeler için aynı sahnede buluşuyorlar

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'de 11 ili etkileyen depremlerin yaralarını sarmak amacıyla birçok sanatçıyı aynı anda İzmir’de “Ses Var İzmir” dayanışma konserinde buluşturacak.

Depremzedeler için aynı sahnede buluşuyorlar
21 Mart 2023 - 22:30

İzmir Büyükşehir Belediyesi depremzedelerin yaralarını sarmak için “Ses Var İzmir” projesiyle “Bir Kira Bir Yuva” kampanyasına destek vermek için birçok sanatçıyı bir araya getirecek. Aralarında Anıl Piyancı, Ceylan Ertem, Can Gox gibi isimlerin olduğu konser 26 Mart Pazar günü 15.30’da Tarihi Havagazı Fabrikası’nda yapılacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'de 11 ili etkileyen depremlerin yaralarını sarmak amacıyla birçok sanatçıyı aynı anda İzmir’de “Ses Var İzmir” dayanışma konserinde buluşturacak. Tarihi Havagazı Fabrikası’nda 26 Mart Pazar günü saat 15.30’da yapılacak konser kapsamında Anıl Piyancı, Beyefendi, Beyza Başak, Can Gox, Ceylan Ertem, Ege Çubukçu, Fondip, Hayko Cepkin, Murder King, Pitch Black Process, The Family Rock Project ve Umut Kaya sahne alacak. Konserin geliri İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin depremlerin ardından sığınacak eve ihtiyaç duyan aileler için başlattığı Bir Kira Bir Yuva kampanyasına aktarılacak.

Biletler birkirabiryuva.org’da
Etkinliğe katılmak ve katkı vermek isteyen vatandaşlar bilet satışlarına birkirabiryuva.org sitesinden ulaşabiliyor. Biletlerin 300 TL olarak satışa sunulduğu konsere gidemeyecek olanlar ise 200 TL tutarındaki katılımsız bilet satın alma seçeneğiyle bu dayanışmaya katkıda bulunabilecek. Etkinlik için Tarihi Havagazı Fabrikası kapıları saat 15.00’te açılacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum