google92207d2cbecf4788.html

CHP Yenifoça Seçim Bürosuna Konvoylu Açılış

Cumhuriyet Halk Partisi Foça örgütü, ilçe merkezi ile ilçeye bağlı kırsal mahalle ve köylerden Yenifoça’ya 100’den fazla araçlık konvoyla çıkarma yaptı. Yenifoça seçim bürosunun açılışı coşkulu partililerin alkış ve tezahüratlarıyla miting havasında gerçekleştirildi.

CHP Yenifoça Seçim Bürosuna Konvoylu Açılış
05 Mart 2024 - 22:54
Cumhuriyet Halk Partisi Foça örgütü, ilçe merkezi ile ilçeye bağlı kırsal mahalle ve köylerden Yenifoça’ya 100’den fazla araçlık konvoyla çıkarma yaptı. Yenifoça seçim bürosunun açılışı coşkulu partililerin alkış ve tezahüratlarıyla miting havasında gerçekleştirildi.

Foça İlçe Merkezi’nde başlatılan araç konvoyu Kozbeyli, Ilıpınar, Gerenköy, Bağarası ve Yenibağarası’ndan gelenlerle Yenibağarası Mahallesinde birleşti. Parti bayraklarıyla süslenmiş araçlar şarkılar çalarak, kornalar basarak Yenifoça’ya geldi. CHP Yenifoça Seçim Bürosu’nun açılış törenine çok sayıda partiliyle birlikte bazı eski belediye ve ilçe başkanlarıyla, meclis üyeleri de katıldı..

Belediye meclis üyesi adaylarının tanıtımından sonra, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Yenifoça eski Belediye Başkanı ve meclis üyesi adayı Osman Yurtseven, Gerenköy eski Belediye Başkanı Orhan Bora, CHP Foça İlçe Başkanı Günal Biçer ve Belediye Başkan Adayı Saniye Bora Fıçı birer konuşma yaptılar.

Fatih Gürbüz; “Saniye Bora Fıçı’yı 31 Mart akşamı Foça’nın ilk kadın belediye başkanı yapacağız”, Osman Yurtseven; “Atatürkçü, demokratik, laik olanlar, hak, hukuk, adalet diyenler kazanacak”, Orhan Bora; “Bu davaya gönül vermiş güzel insanlar, hepinize selam olsun”, Günal Biçer;” Unutmamamız gereken iki büyüğümüz var. Onlar zaten bizi şimdi yukarıdan seyrediyorlar. Kimlere emanet ettik diye. Huzur içinde yerlerinde yatıyorlar” sözleriyle alkışlandılar.

AYAĞINIZA GELECEĞİM
Partililerin yoğun tezahüratları altında konuşan Saniye Bora Fıçı ise Foça’nın 16 mahallesini ayrım yapmadan kucaklayacığını söyledi. Saniye Bora Fıçı; “Anne nasıl evlatlarını ayırmazsa, bende Foça’nın 16 mahallesini hiç bir şekilde birbirinden ayırmayacağım. Kapım her zaman açık olacak. İstediğniz zaman bana ulaşabileceksiniz. Hatta şöyle bir kolaylık yapacağım. Ben sizin ayağınıza geleceğim. Ben sizinle beraber burayı yöneteceğim. “ dedi.
Seçim bürosu açılışı vatandaşlarla söyleşi ile tamamlandı.
 
Seyfi GÜL 

YORUMLAR

  • 0 Yorum