google92207d2cbecf4788.html

BAŞKAN FATİH GÜRBÜZ'E ÇOCUK VE EĞİTİME DESTEK ÖDÜLÜ

İzmir’in güçlü yerel medyası İZ Gazete’nin düzenlediği ‘İz Bırakanlar 2022 Yılı Ödülleri’ Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde gerçekleşen törende verildi.

BAŞKAN FATİH GÜRBÜZ'E ÇOCUK VE EĞİTİME DESTEK ÖDÜLÜ
22 Ocak 2023 - 21:14

İzmir’in güçlü yerel medyası İZ Gazete’nin düzenlediği ‘İz Bırakanlar 2022 Yılı Ödülleri’ Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde gerçekleşen törende verildi.

Yerel Yönetimlerde İz Bırakanlar ‘Çocuk ve Eğitime Destek Ödülü’nü kazanan Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’e ödülünü, İZ Gazete yazarı Hüseyin Aslan takdim etti.
Başkan Fatih Gürbüz; ‘‘İZ Gazete’nin Çocuk ve Eğitime destek ödülünü almanın mutluluğunu yaşıyor ve bu ödülü desteklerini esirgemeyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanım Sayın Tunç Soyer, meclis üyelerimiz, çalışma arkadaşlarım ve tüm komşularımla, tüm çocuklarla paylaşıyorum. Ayrıca bu ödülü, Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun ifade ettiği şekilde hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği günlerin sorumluluğu ile kabul ediyor, İZ Gazete’ye ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.’’dedi.
Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Yerel Yönetimlerde İz Bırakanlar Çocuk ve Eğitime Destek Ödülüne; mülkiyeti belediyeye ait olan 70 dönümlük araziyi Bilimler Köyü kurulması için tahsis edilmesi, köylerdeki okullara yeni derslikler ve kütüphaneler kazandırılması, köy okullarındaki dezavantajlı öğrencilere ulaşım, kırtasiye ve eğitim setleri desteği verilmesi, kendi kaynaklarıyla bin 250 metrekarelik alanda çocukların kültürel eğitim alabildiği ve aynı zamanda ilçede Atatürk adını taşıyan ilk yapı olma özelliğini taşıyan Atatürk Sosyal Yaşam Merkezi’nin inşa edilmesi ve Çocuk Belediyesi kurulması dolayısı ile layık görüldü.
Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’ün yanı sıra ödül törenine Foça’dan, İzmir Büyükşehir ve Foça Belediye meclis üyesi Hakan Barçın, Foça Belediyesi meclis üyesi Kenan Düzgün, CHP Foça İlçe Başkanı Ayla Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Suna Saraçoğlu ve ilçe yönetiminden Adnan Alpsoy da katıldı.

İzmir’in toplumsal değerlerine güncel bir hafıza olmak ve bu değerlerin altının tekrar tekrar çizilmesi amacıyla başlatılan İz Bırakanlar Ödülleri için İZ Gazete’nin 7. yaşını kutladığı 21 Ocak Cumartesi akşamı gerçekleşen ödül törenine; siyaset, ekonomi, sivil toplum, medya, spor ve kültür sanat camiasından önemli isimlerin ve İz Gazete okurları katıldı. Programın sunuculuğunu Gazeteci Özlem Gürses yaparken, ödül töreni sonunda Sanatçı Metin Uca ‘Bunu Mu Demek İstedim?’ isimli tek kişilik komedi oyunuyla sahne aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum