google92207d2cbecf4788.html

Türkiye'nin yeni mobilya üssü ÜKEA, İzmir'de açıldı

Ülkü Grup bünyesinde yer alan Türkiye'nin yeni mobilya üssü ÜKEA, İzmir'de açıldı.

Türkiye'nin yeni mobilya üssü ÜKEA, İzmir'de açıldı
20 Kasım 2023 - 00:29
Ülkü Grup bünyesinde yer alan Türkiye'nin yeni mobilya üssü ÜKEA, İzmir'de açıldı. Perakende zincir mağazaları, züccaciye, elektrikli küçük ev aletleri, beyaz eşya ve mobilya ile sektörün lideri Ülkü Grup tarafından Menderes'te 7 bin metrekarelik dev alanda kurulan ÜKEA (Ülkü Konsept Ev Alışverişi) törenle açıldı. "Evinizi Yeniler" sloganıyla yola çıkan ÜKEA'nın açılışı, sektör temsilcileri ve iş dünyasını buluşturdu. 
 
ÜKEA'nın açılışında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi İşleri Başkanı Nihat Zeybekci, özellikle pandemi dönemiyle birlikte insanların alışveriş alışkanlarının değiştiğine dikkat çekti. Zeybekci, "Ülkü Grup, bir evin veya bir insanın ihtiyaç duyabileceği her şeyi tek çatı altında toplamış. Kalite ve fiyat avantajıyla da dikkat çekiyor. Bu fikri çok önemsiyorum. Ülkü Grubun, önce bölgesinde sonra Türkiye'de, ardından kültür coğrafyamızda büyüyerek yol alacağına inanıyorum" dedi. 
 
EVİNİZİ YENİLER
Ülkü Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Ülkü ise sektördeki 58 yıllık deneyimlerinin bir sonucu olan ÜKEA'nın, küresel yerli ve milli markalara ait ürünlerin hepsinin bir arada sunulduğu tek konsept olduğunu söyledi. Ülkü "Elektronikten beyaz eşyaya, züccaciyeden mobilyaya, aydınlatmadan bahçe mobilyalarına, spor aletlerinden ev tekstili ve küçük ev aletlerine kadar tüm ürünleri, hiçbir yerde bulamayacakları şekilde en kaliteli olanlarını, en iyi fiyatlarla İzmirlilerle buluşturduk. Şıklığı, zarafeti, konforu, kaliteyi ve estetiği en uygun fiyatla, en iyi ödeme seçenekleriyle sunuyoruz. Artık ÜKEA var, evinizi yenilemek mümkün çünkü kalitesiz-pahalı ürün yok" diye konuştu.
 
EN KISA SÜREDE TESLİM
İçinde kafeteryası, çocuk alanları ile gün boyunca alışverişin mümkün olduğu ÜKEA'da, özellikle mobilyada sıkça rastlanan imalata dayalı olarak uzun bekleme süreleri de yok. Satın alınan ürünlerin kurulumu hemen ertesi gün gerçekleştiriliyor. Eğer ürün, mağazada bulunmuyorsa 21 gün içinde yine teslimi sağlanıyor. Ülkü Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Ülkü, ÜKEA'nın konsept olarak özellikle Türkiye'nin önde gelen markalarının kaliteli ürünlerini ulaşılabilir fiyatlarla sunması olduğuna dikkat çekerek "Bizden 25 yıl önce anne babasının, beşiğini aldığı çocuklar, bugün evlenirken çeyizlerini, tüm eşyalarını yine bizden alıyor. Bu güvenle çıktığımız yolda hedefimiz Türkiye'de herkesin kaliteli ürünlere ulaşmasını sağlamak" dedi.  
 
AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, MÜSİAD İzmir İl Başkanı Gökhan Temur'un da açılışına katıldığı ÜKEA, İstanbul, Ankara, Antalya, Sakarya ve Trabzon'da açılacak şubelerle büyüyecek. Yurtdışı görüşmeleri de devam eden ÜKEA, yurtdışında açılacak şubelerle Türk markalarını dünya ile buluşturacak.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum