google92207d2cbecf4788.html

Pınar Çocuk Resim Atölyesi, 20 çadır kentte binlerce çocukla bir araya geldi

“Her Şey Çocuklarımız İçin” parolasıyla çocuklara hayallerini resmetme imkânı sunan Pınar Çocuk Resim Atölyesi,  depremden olumsuz etkilenen minik ressamlarla buluştu.

Pınar Çocuk Resim Atölyesi, 20 çadır kentte binlerce çocukla bir araya geldi
18 Temmuz 2023 - 22:06

“Her Şey Çocuklarımız İçin” parolasıyla çocuklara hayallerini resmetme imkânı sunan Pınar Çocuk Resim Atölyesi,  depremden olumsuz etkilenen minik ressamlarla buluştu

Çocuklara yönelik sosyal sorumluluk projelerini her alanda yürütmeye devam eden Pınar, deprem bölgesinde afetten etkilenen çocukların keyifli vakit geçirmesini sağlamak için düzenlediği Pınar Çocuk Resim Atölyeleri kapsamında, şu ana kadar toplamda 20 farklı çadır ve konteyner kentte, binlerce minik ressamla bir araya geldi. Minik ressamların resimleri 42. Uluslararası Pınar Çocuk Resim Yarışması kapsamında değerlendirilecek ve bu yıla özel deprem bölgesindeki atölye çalışmalarına katılan 3 başarılı minik ressama jüri özel ödülü olarak Bisan Bisiklet hediye edilecek.

Çocukların zihinsel gelişiminde önemli bir rolü olan resim sanatını öğrencilere sevdirmek ve geleceğin sanatçılarını teşvik etmek amacıyla 42. Uluslararası Pınar Çocuk Resim Yarışması’nı, “Benim için Cumhuriyet” temasıyla düzenleyen Pınar,  deprem bölgesinde afetten etkilenen çocukların keyifli vakit geçirmesini sağlamak için Pınar Çocuk Resim Atölyeleri’ni düzenledi. 

2016 yılından bu yana Uluslararası Pınar Çocuk Resim Yarışması ile eş zamanlı düzenlenen Pınar Çocuk Resim Atölyesi’nde minik ressamlar, Adıyaman ile Kahramanmaraş’ta çadır ve konteyner kentlerde Benim İçin Cumhuriyet konulu resimler çizerek yarışmaya katıldı. Her gün 2 farklı lokasyonda olmak üzere 20 farklı çadır ve konteyner kentte gerçekleştirilen atölye kapsamında, binlerce çocukla bir araya gelinirken, atölye sonunda çocuklarla yüz boyama etkinliği ve Pınar Kido Süt ikramı gerçekleştirildi.

Deprem bölgesine özel kategori
42. Uluslararası Pınar Çocuk Resim Yarışması’nda jüri değerlendirmeleri sonucunda 7 öğrenci Bisan Bisiklet, 7 öğrenci kablosuz kulaklık, 14 öğrenci profesyonel resim çantası ve malzemeleriyle ödüllendirilirken, 3 öğrenci de Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı aracılığıyla 1 yıllık eğitim bursunun sahibi olacak.  Deprem bölgesinde yarışmaya katılan çocukların resimleri 42. Uluslararası Pınar Çocuk Resim Yarışması kapsamında değerlendirilecek ve bu yıla özel deprem bölgesindeki atölye çalışmalarına katılan 3 başarılı minik ressama jüri özel ödülü olarak Bisan Bisiklet hediye edilecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum