google92207d2cbecf4788.html

Mustafa Özuslu: "İzmir Büyükşehir Belediyesi esnafla el ele olmaya devam edecek"

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu, Ahilik Haftası kapsamında esnaf ve sanatkâr temsilcileriyle bir araya geldi.

Mustafa Özuslu: "İzmir Büyükşehir Belediyesi esnafla el ele olmaya devam edecek"
19 Eylül 2023 - 00:11
İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu, Ahilik Haftası kapsamında esnaf ve sanatkâr temsilcileriyle bir araya geldi. Ziyarette ahilik kültürünün önemine değinen Özuslu, “İzmir Büyükşehir Belediyesi esnafla el ele olmaya devam edecek” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Özuslu, 18-24 Eylül tarihleri arasında kutlanan 36. Ahilik Haftası kapsamında İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Yalçın Ata ve Ahilik Komitesi ile bir araya geldi. Heyeti Egemenlik Evi’ndeki toplantı salonunda ağırlayan Başkan Vekili Özuslu, “Ahilik Haftası bizim için çok önemli. Ben de Bergamalı marangoz Mehmet’in çocuğuyum. Babam esnaf. Esnaflara her şeyimizi emanet ediyoruz. Ahilik birbirine destek olmak demek. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin esnafa ve vatandaşa büyük katkı sağlayan İzmir Şehir Kartı da hem esnafı hem de vatandaşı düşünen bir uygulama. İzmir Büyükşehir Belediyesi esnafla el ele olmaya devam edecek. Amacımız daha yaşanabilir bir İzmir yaratmak” dedi.

Ahiliğin unutulmaması için elimizden geleni yapacağız
İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Yalçın Ata da İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin esnafa olan katkılarından dolayı teşekkür ederek, “Kısa süre önce İESOB yönetiminde olmamıza rağmen bizlere hep destek oldunuz. Bizler de yüzyıllardır süren esnaflığın, ahiliğin unutulmaması için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum