google92207d2cbecf4788.html

Millet İttifakı Foça Bağarası seçim ofisinin açılışı yapıldı

Foça Bağarası Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu Seçim Ofisinin açılışı, 22 Nisan Cumartesi günü yapıldı.

Millet İttifakı Foça Bağarası seçim ofisinin açılışı yapıldı
22 Nisan 2023 - 21:40

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, Bağarası Cumhurbaşkanlığı Seçim Ofisinin Açılışını Yaptı

Foça Bağarası Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu Seçim Ofisinin açılışı, 22 Nisan Cumartesi günü yapıldı.

Bayramın ikinci gününde gerçekleşen seçim ofisi açılış törenine; CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, CHP Foça İlçe Başkanı Ayla Yılmaz ve ilçe örgütü, CHP’li Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz ve meclis üyeleri, İYİ Parti Foça İlçe Başkanı Bilgin Şahin, Saadet Partisi Foça İlçe Başkanı İsmet Topal, geçmiş dönem belediye başkanları, Bağarası sakinleri ve Foçalılar katıldı.

Açılış öncesinde katılımcılara hitaben konuşmalar gerçekleştirildi.
CHP İlçe Başkanı Ayla Yılmaz, ‘‘13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu adına Foça’da açtığımız 2. seçim ofisimiz tüm halkımıza açıktır. 14 Mayıs’tan sonra Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığında yapılacak olan çalışmaların ve projelerin nasıl hayata geçeceğini bu ofiste paylaşacağız’’dedi.

İYİ Parti Foça İlçe Başkanı Bilgin Şahin ‘‘Millet İttifakı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu bu seçimde gece gündüz çalışarak ve oylarımıza sahip çıkarak Cumhurbaşkanı yapmak için tüm gücümüzle çalışacağız. Köylüyü, çiftçiyi, esnafı mahveden bu ucube sistemden kurtulmamız gerekiyor. Bunun tek yolu da seçimi kazanmaktır’’dedi.

Saadet Partisi Foça İlçe Başkanı İsmet Topal, ‘‘Her seçim önemli ama bu seçim çok daha önemli. Çünkü rahmetli Erbakan hocamızın deyimi gibi: ‘Toprak ayağımızın altından kayıyor’. Ekonomimiz dip yaptı. Bunlar muhalefet olsun diye söylenmedi. Cumhuriyet tarihimizin en yüksek faizini ödediğimiz bir döneme girdik. Ülkemiz ekonomik olarak ve kutuplaşma olarak dip yapmış durumda. Cari açıktan, yüksek vergilerden hiç bahsedilmiyor. Sayın Kılıçdaroğlu çok vakur bir duruş sergiliyor. Özellikle son zamanlarda bütün ithamlara ve söylemlere rağmen. Ülkemizin varoluşunu etkileyecek bir seçimdir bu. Bu yüzden, Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu seçimde galip gelmesi ve milletvekili çoğunluğunu kazanmak için çalışacağız’’dedi.

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, ‘‘Memleketi getirdikleri yeri hep beraber biliyoruz. Memlekette ne sağlık ne ekonomi ne tarım ne ticaret kaldı ne esnaf kaldı. Bunlara son vermek için son 22 gün. Hep beraber çalışacağız. Bay Kemal’in söylemiyle bizden çalınanları, en başta da 418 milyar doları, bu halk için onların kursağından almayı bilecek yoldaşlarımız var burada. Kemal Kılıçdaroğlu Bağarası Seçim Ofisinde, 14 Mayıs gecesi coşkulu bir şekilde iktidarı kutlamanız dileği ile hepinizi saygıyla selamlıyorum. İyi ki varsınız’’dedi.

Seçim Ofisi açılışının ardından Milletvekili Mahir Polat, Belediye Başkanı Fatih Gürbüz ve CHP Foça İlçe Örgütü, Bağarası ve Foça’da esnaflar ve vatandaşlarla bayramlaşarak 14 Mayıs seçimlerinde Millet İttifakına destek vermeleri isteğinde bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum