google92207d2cbecf4788.html

MHP Foça'da yeni Başkan Mert Yöneyer

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İzmir’in Foça İlçesi’nde İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerini yeniledi. MHP Foça İlçe Başkanlığı’na atanan 48 yaşındaki emekli Deniz Astsubayı Mert Yöneyer görevi İzmir İl Başkanı Veysel Şahin’in de katıldığı törenle devraldı.

MHP Foça'da yeni Başkan Mert Yöneyer
17 Eylül 2022 - 23:11
Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İzmir’in Foça İlçesi’nde İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerini yeniledi. MHP Foça İlçe Başkanlığı’na atanan 48 yaşındaki emekli Deniz Astsubayı Mert Yöneyer görevi İzmir İl Başkanı Veysel Şahin’in de katıldığı törenle devraldı.

MHP, geçtiğimiz üç seçim döneminde aldığı oy miktarı itibariyle ilçenin ikinci partisi konumunda.  Cumhur İttifakı’nın MHP’li Adayı Serdar Mersin 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Belediye Başkanlığı için, 11.409 oyla seçimi kazanan CHP’li Fatih Gürbüz’le yarışmış, 8.543 oy alarak ilçedeki gücünü korumuştu. MHP İlçe Başkanlığı’nı ise uzun yıllardır Turan Çetinarslan yürütüyordu.

İlçe Başkanı ve yönetim kurulu için yenileme kararı alan MHP,  ilçe başkanlığı görevine Mert Yöneyer’i atadı. Görev devir teslimi MHP Foça İlçe binasında İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, bazı il ve ilçe yönetim kurulu ve partili belediye meclis üyelerinin de katılımıyla yapıldı. Şahin, görevi devreden Turan Çetinarslan ve ekibine teşekkür ederken yeni başkan Yöneyer’e başarılar diledi. Yeni yönetim kurulu üyelerinin daha sonra kamuoyuna açıklanacağı bildirildi.   

Mert Yöneyer, görevi devralmasının ardından yaptığı açıklamada kendisine bu görevi layık gören MHP Lideri Devlet Bahçeli ve parti yetkililerine teşekkür etti. Mert Yöneyer;” Çocukluk yıllarımdan bu yana hizmet etmekten onur ve gurur duyduğum ülkücü harekete İlçe Başkanı olarak hizmet etmeyi nasip eden Cenab-ı Allah’a şükürler olsun. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin de ifade ettiği gibi ; Türk Milliyetçileri ülke sorunlarını aşma yolunun, ayrılıkları derinleştirmek, kavgaları kızıştırmak, kutuplaştırmaları tırmandırmak, insanlarımızı birbirine düşürmekten değil, milli ve manevi değerlerde uzlaşma, dayanışma ve yardımlaşma ile olacağını bilmekte ve bunu ısrarla savunmaktadır. Bugün teslim aldığımız bayrağı, ben değil biz prensibiyle ülkü ocaklarında ettiğimiz yemine sadık kalarak,Milliyetçi Hareket Partisini en iyi şekilde temsil edip en üst seviyeye çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız.Bu vesile ile Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Milliyetçi ve Ülkücü Hareketin Başbuğu merhum Alpaslan TÜRKEŞ’i ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, davaya hizmet eden büyüklerime ve tüm Foça’lılara saygılarımı sunuyorum.” Dedi.
Yöneyer açıklamasını “ Ne Mutlu Türk’üm Diyene” sözleriyle bitirdi.

Seyfi GÜL 

MERT YÖNEYER ÖZGEÇMİŞ:
1974 Yılında Manisa’da doğdu. 1993 yılında Çanakkale 18 Mart Üniversitesi meslek Yüksek Okulu’ndan, 1995 yılında Deniz Astsubay Sınıf Okulu’ndan mezun oldu. 2009 yılından beri Foça’da ikamet eden ve emekli olduktan sonra MHP saflarında siyasete atılan Mert Yöneyer evli ve 2 erkek 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum