google92207d2cbecf4788.html

LİYAKAT, yeni dönemde yeni projeleriyle yine fark yaratacak

Lider Yaratıcı Katılımcılar Derneği (LİYAKAT), yeni döneme Küçük Kulüp Alliance Restaurant’ta üyeleri için düzenlenen yemekte ‘merhaba’ dedi.

LİYAKAT, yeni dönemde yeni projeleriyle yine fark yaratacak
27 Eylül 2022 - 18:20

“Önce fikir, sonra fark yaratın”

Lider Yaratıcı Katılımcılar Derneği (LİYAKAT), yeni döneme Küçük Kulüp Alliance Restaurant’ta üyeleri için düzenlenen yemekte ‘merhaba’ dedi. LİYAKAT Derneği Başkanı Berkay Eskinazi “Girişimcilik ekosisteminin her alanına katkı sağlayabilmek için çalışıyoruz. Yeni dönemde yine güzel fikir ve projelerle fark yaratacağız” dedi. 
 
Fark yaratabilmek ve diğerlerinden bir adım öne çıkabilmek için hiçbir zaman pes etmemek gerektiğini vurgulayan Eskinazi “Hatalar yapılabilir, yanlış yol haritaları çizilebilir, gidilmemesi gereken yollara sapılabilir. Önemli olan tüm bunlara rağmen hedefe yılmadan koşabilmektir” dedi. Tüm hataların sonradan tecrübeye dönüşüp kişilerin yolunu aydınlatacağını söyleyen Eskinazi “Unutmayın ki her şeye rağmen aynı inanç ve enerjiyle yeni fikirlerle yola çıkabiliyorsanız, farkı orada yaratıyor, başarıyı orada yakalıyorsunuz” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum