google92207d2cbecf4788.html

Leon Otel, Eski Club Med (Franszı Tatil Köyü) Çalışanlarını Buluşturdu

İlçemizin önemli turizm tesislerinden Leon Otel düzenlediği vefa ve aRukiye Feride Yazganoğlu, nılar gecesinde ülkemiz ve ilçemizin geçmişteki yüz akı Fransız tatil Köyü Club Med'in eski çalışanlarını buluşturdu.

Leon Otel, Eski Club Med (Franszı Tatil Köyü) Çalışanlarını Buluşturdu
08 Haziran 2024 - 15:40
İlçemizin önemli turizm tesislerinden Leon Otel düzenlediği vefa ve aRukiye Feride Yazganoğlu, nılar gecesinde ülkemiz ve ilçemizin geçmişteki yüz akı Fransız tatil Köyü Club Med'in eski çalışanlarını buluşturdu. Otel Leon işletmecisi Nurgül Uçar Aktuğ, Genel Müdür Rukiye Feride Yazganoğlu Genel Müdür Yardımcısı Erkan Akça ile Hülya Karaaslan ve Şükrü Ercamat'ın öncülüğünde düzenlenen geceye Foça Kaymakamı Mehmet Türköz, Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı, İlçe Kültür ve Turizm Müdür Vekili Rukiye Özsoy Köksal, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı İclal Bonneval Koçdar, Atatürk Mahallesi Muhtarı Kadri Mutlu, ve Fevzipaşa Mahallesi Muhtarı Yalçın Girgin 'de katıldı.
Anıların kahkahalara karıştığı güzel gece katılamayanların da gelebileceği ileri bir tarihte tekrarlanma dilekleriyle sona erdi.

Seyfi GÜL

YORUMLAR

  • 0 Yorum