google92207d2cbecf4788.html

KOSBİ'de bu yıl ilk mezun coşkusu yaşanacak

KOSBİ Zülfü Mevlüt Çelik MTAL eğitim öğretim dönemini açtı...

KOSBİ'de bu yıl ilk mezun coşkusu yaşanacak
20 Eylül 2022 - 23:17
Bu yıl sonunda ilk mezunlarını verecek KOSBİ Zülfü Mevlüt Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2022-2023 eğitim öğretim yılını düzenlenen tören ile açtı. KOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Porsuk, “4 yılına giren, genç bir okul için ulusal başarılara imza atan öğrencilerimizi kutluyorum, bu yıl ilk mezunları vereceğimiz olmanın gururunu yaşıyorum” dedi

Okulda düzenlenen açılış törenine KOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Porsuk, KOSBİ Yönetim Kurulu Üyeleri ve KOSBİ Şube Müdürleri ile öğrenci ve öğretmenler katıldı.
Törende konuşan KOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Porsuk, yüzde 100 burslu olarak eğitim öğretime 4 yıl önce başlayan KOSBİ Zülfü Mevlüt Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin 2022-2023 yılında ilk mezunlarını verme mutluluğuna erişeceğini ifade etti. Bu dört yılda genç bir okul olarak bir çok uluslararası proje ve yarışmalardan dereceler elde ettiklerini söyleyen KOSBİ Başkanı Porsuk, “Tüm bu yarışmalardan derecelerle dönen öğrencilerimizi gönülden kutluyorum. İlk mezunlarımızla beraber sonraki yıllarda okulumuzu bitiren öğrencilerimizin sektörde en iyi yerlere gelecek donanımı elde ettiklerine inanıyor, tüm öğrencilerimize yeni öğretim yılında başarılar diliyorum” dedi.

Bu yıl yeni kayıtlarla 480 kapasiteli okulumuzda 460 kapasiteye ulaştıklarını vurgulayan Porsuk, “Atölyelerimiz tamamlandı, ancak hiçbir zaman oldu demeyeceğiz. Teknolojik gelişmeleri takip ederek atölyelerimizi sanayicilerimizin destekleri ile güncel tutmaya da devam edeceğiz” dedi.

Çalışkan: “Öğrencilerimiz ilk stajlarını yaptılar”
KOSBİ Zülfü Mevlüt Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kurucu Okul Müdürü Satı Çalışkan da yaptığı konuşmada yeni eğitim öğretim döneminde öğrencilere başarılar diledi. Bu yıl ilk mezunları vereceklerini söyleyen Çalışkan, “12. Sınıf öğrencilerimiz ilk kez iş ortamıyla tanıştılar, stajlarını yaptılar. Okulumuzun öğretmenleri olarak işletmeler ile sıkı işbirliği içinde olarak onlardan aldığımız geri dönüşlere göre eğitimimizi geliştirmeye, güncellemeye devam ediyoruz” diye konuştu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum