google92207d2cbecf4788.html

İzmir'in sembolik seslerinden İzmir Marşı yaptı

Alternatif müziğin başarılı isimlerinden söz yazarı, besteci ve yorumcu Paptircem, İzmir'in Kurtuluşu'nun 100. yılına özel Arkas Holding ile işbirliğinde çok özel bir video çalışmasına imza attı.

13 Eylül 2022 - 21:57
9 Eylül İzmir'in Kurtuluşu'nu kutlamak amacıyla çekilen videoda, Paptircem İzmir'in sembollerini kullanarak elde ettiği tüm sesler ile ve Arkas Trio'nun da performanslarını birleştirerek ortaya sıradışı ve unutulmayacak bir İzmir Marşı çıkardı.

4 gün boyunca İzmir sokaklarında gezerek, şehir ile özdeşleşmiş birçok öğeden sesler kaydeden Paptircem, İzmir'in tarihi binalarından, vapur seslerine, müze gezilerinde aldığı seslerden boyoz ve gevrek seslerine kadar 100'e yakın sesi  Arkas Trio'nun muhteşem performansıyla birleştirdi.

İzmir’de bulunan tüm ilçeleri gezerek şehrin her yanından kayıtlar alan sanatçının hazırladığı video, yayınlandığı andan itibaren sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Paptircem, bu özel proje ile ilgili duygularını şu şekilde ifade etti: '' Bağımsızlığın kalesi İzmir'in kurtuluşunu, İzmir'le birlikte müzik yaparak kutladım. Kurtuluşunun 100. yılı kutlu olsun İzmir!''

Şehri adeta sesleriyle yaşattığı İzmir Marşı'nın Paptircem imzalı versiyonu, Arkas Holding ve Paptircem'in resmi hesaplarında yayımda!

YORUMLAR

  • 0 Yorum