google92207d2cbecf4788.html

İzmir Başkanlar Kurulu'ndan vefa plaketi

Ege Ekonomiyi Geliştirme Vakfı (EGEV) sekreteryasında Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) ev sahipliğinde gerçekleşen Ekim ayı İzmir Başkanlar Kurulu, kente hizmet eden başkanları unutmadı.

İzmir Başkanlar Kurulu'ndan vefa plaketi
12 Ekim 2022 - 22:20
Ege Ekonomiyi Geliştirme Vakfı (EGEV) sekreteryasında Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) ev sahipliğinde gerçekleşen Ekim ayı İzmir Başkanlar Kurulu, kente hizmet eden başkanları unutmadı. Swissotel Büyük Efes’te yapılan toplantıda seçimlerde yeniden aday olmayarak görevlerinden ayrılan EBSO Meclis Başkanı Salih Esen ile İzmir Ticaret Borsası (İTB) Meclis Başkanı Barış Kocagöz teşekkür plaketi ile onurlandırıldı.

Toplantıda konuşan EGEV Yönetim Kurulu Başkan Mehmet Ali Susam, TOBB’a bağlı odalardaki seçimlerin büyük bir demokratik olgunlukla yapıldığını ve 2022-2026 dönemi Oda yöneticilerinin yeniden belirlendiğini vurguladı.

Başkanlara kısa film
İzmir sanayi ve ticari hayatının önemli kurumlarında yeni göreve gelen iş insanlarını kutladığını dile getiren Susam, “İş insanlarımız bu görevlerinde kendi işlerine ve Ailelerine ayıracakları zamanları ayırıyorlar. Kentimizin daha iyi noktalara gelmesi için emek harcıyorlar. EBSO’da 39 yıldır emek veren Salih Esen Meclis Başkanlığı görevinden ayrıldı. Yine İTB’de uzun yıllardır görev yapan Barış Kocagöz’de yeniden aday olmadı. Biz de İzmir Başkanlar Kurulu olarak kendilerinin bu hizmetlerinden dolayı teşekkür etmeyi borç bildik. Kendileri ile ilgili olarak anı olarak kalması için kısa bir film çalışması yaptık ve küçük bir plaket ile kendilerini hiçbir zaman unutmayacağımızı ifade ettik. Bundan sonraki iş hayatlarında kendilerine başarılar diliyorum. Özel hayatlarında da sağlıklı ve mutlu nice
yıllar diliyorum” dedi.

Susam, İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, İZTO Meclis Başkanı Selami Özpoyraz, İTB Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, İTB Meclis Başkanı Ömer Gökhan Tuncer, DTO İzmir Şube Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, DTO İzmir Şube Meclis Başkanı Argun Gündüş ile Esnaf ve Sanatkarları Odaları Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyesi olan Zekeriya Mutlu’yu da kutladı.

Plaket alan başkanlar Salih Esen ile Barış Kocagöz ise İzmir Başkanlar Kurulu üyelerine bu nazik jestlerinden dolayı teşekkür ederek, görev süreleri boyunca İzmir için çalıştıklarını, görevlerini yeni arkadaşlarına teslim etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söylediler.
Toplantıda Aralık ayında İzmir’de yapılacak Ege Ekonomik Forum ile ilgili yapılan çalışmalar da değerlendirilirken, İzmir Başkanlar Kurulu Üyeleri  Forum ile ilgili kurumlarının tam destek olacağını söylediler. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum