google92207d2cbecf4788.html

İTÜ Geliştirme Vakfı İzmir Okulları'nda Yeni Kayıt Dönemi Başladı

İTÜ Geliştirme Vakfı İzmir Okulları, 2023 – 2024 Eğitim Öğretim Yılı “Okula Giriş Sınavları” için başvurular başladı.

İTÜ Geliştirme Vakfı İzmir Okulları'nda Yeni Kayıt Dönemi Başladı
27 Ocak 2023 - 21:41

İTÜ Geliştirme Vakfı İzmir Okulları, 2023 – 2024 Eğitim Öğretim Yılı “Okula Giriş Sınavları” için başvurular başladı.

250 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) geleneğini, “Ana Kucağından İTÜ’ye” mottosuyla İzmir’de başarıyla sürdüren İTÜ GVO İzmir ailesinin bir parçası olmak için başvurular izmir.itugvo.k12.tr web sayfası üzerinden devam ediyor. Okula Giriş Sınavı, 11 Şubat Cumartesi günü Ortaokul 10.00 ve Lise kademelerinde saat 13.00’te gerçekleştirilecek. İlkokul okul tanıtımı ve düzey belirleme çalışması 18 Şubat Cumartesi günü saat 10.00’da, anaokulu tanıtım toplantısı ve öğrenci etkinlikleri saat 13.00’da gerçekleşecek.
 
Sınava katılan öğrenciler sınavda ter dökerken aday velilere yönelik okul tanıtım sunumu yapılacak. Okulun öğretim faaliyetleri, uluslararası programlar, okul sonrası çalışmalar gibi birçok konuda bilgilendirmelerin olacağı sunumlarda veliler, okul idarecileri ve öğretmenler ile birebir görüşme fırsatı bulacak. Bilgilendirme sunumlarının yanı sıra veliler, kampüs turu ile İzmir’in en büyük ve güvenli kampüsünü yakından tanıma fırsatı elde edecek.
 
İTÜ Geliştirme Vakfı İzmir Okulları Kurucu Temsilcisi Esra Sandalcı Adam “1773 yılında kurulmuş olan İstanbul Teknik Üniversitesinin akademik birikimini ve değerlerini ilk ve orta öğretime taşımak hedefiyle kurulan okullarımızda; bilimsel yaklaşım, evrensellik ve yenilikçilik değerlerine dayanan eğitim anlayışıyla, akademik başarının yanı sıra; yaşamın ve doğal çevrenin değerini bilen, koruyan, akıl ve bilimin yolundan ayrılmayan, öğrenmek konusunda sınır tanımayan, yaratıcı çözümler üreten, yetkinlikleri, farkındalıkları gelişmiş, etkili iletişim becerisine sahip, sosyal sorumluluk bilinci yüksek bireyler yetiştirme misyonuyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu vizyon doğrultusunda büyüyen ailemize katılmak isteyen tüm öğrenci ve veli adaylarımızı okulumuza bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum