google92207d2cbecf4788.html

İAOSB Yaza Veda Gecesi İzmir iş dünyasını bir araya getirdi

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi katılımcıları arasındaki bağı kuvvetlendirmek amacıyla düzenlenen “İAOSB Yaza Veda Gecesi” L’aura by Naci Usta Restoranda gerçekleştirildi.

İAOSB Yaza Veda Gecesi İzmir iş dünyasını bir araya getirdi
03 Ekim 2023 - 00:07
İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi katılımcıları arasındaki bağı kuvvetlendirmek amacıyla düzenlenen “İAOSB Yaza Veda Gecesi” L’aura by Naci Usta Restoranda gerçekleştirildi. Son Dakika Sound Orkestrası ve DJ Davut Şimşek’in sahne aldığı gece, İzmir iş dünyasını bir araya getirdi.

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Karace, ‘Yaza Veda Gecesi’ ile iş insanlarını ekonomi ve sanayinin yoğun gündeminden bir nebze uzaklaştırıp, İAOSB katılımcıları arasındaki dostluk bağını pekiştirmeyi amaçladıklarını vurguladı.
  
Bölge’de kurulan İAOSB Genç Girişimciler ve İAOSB Vakfı Kadınlar Kulübü gibi yapılarla, birlikte hareket etmenin gücünü yakaladıklarına dikkat çeken Karace, “Genç Girişimciler Kulübü üyesi genç dostlarımız, belki de bizlerin ardından Bölgemizi, Sanayi Odamızı ve hatta Sanayi Bakanlığımızı yönetecekler. Kendilerine çok güveniyor ve inanıyoruz. Ülke sanayimizin gelişimi birlik ve beraberlikten geçiyor. Umarım her yeni nesil el ele vererek sanayimizi çok daha ileri noktalara taşır. İAOSB Vakfımızı da hızla daha aktif hale getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda vakıf çatısı altında Kadınlar Kulübümüzü kuruyoruz.  Bu oluşum üzerinden ihtiyaç sahibi gençlere el uzatmayı, meslek sahibi olmak isteyen genç kadınlarımıza meslek öğretmeyi hedefliyoruz” dedi.

Gecenin düzenlenmesine destek olan firmalara da ayrıca teşekkür eden Karace, Avek Otomotiv ve Bolulu Hasan Usta firmalarının temsilcilerine; İAOSB Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Mustafa Karabağlı da Ayda Gıda ve Laura by Naci Usta yetkililerine teşekkür plaketlerini takdim ettiler. DJ Davut Şimşek ve Son Dakika Sound Orkestrası başarılı performansları ile konuklara unutulmaz bir gece yaşattılar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum