google92207d2cbecf4788.html

Foça Emniyet Müdürü Ergül Çetin göreve başladı

2022 yılı atamaları kapsamında  İzmir’in Foça İlçesi Emniyet Müdürü olarak atanan Ergül Çetin görevine başladı.

Foça Emniyet Müdürü Ergül Çetin göreve başladı
24 Ağustos 2022 - 21:49 - Güncelleme: 24 Ağustos 2022 - 21:52
2022 yılı atamaları kapsamında  İzmir’in Foça İlçesi Emniyet Müdürü olarak atanan Ergül Çetin görevine başladı. Ergül görevi İzmir’in Konak İlçesi Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Özgür Arslan’dan devraldı.

1979 yılında Manisa’nın Demirci İlçesi’nde doğan Ergül Çetin, 1997 ylında Polis Koleji’nden, 2001 yılında Polis Akademisi’nden mezun oldu. Sırasıyla İzmir, Rize, İstanbul illerinde görev yaptıktan sonra tekrar İzmir’e döndü. Çiğli Emniyet Müdür Yardımcısı ve Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlerinin ardından Foça Emniyet Müdürü olarak atandı.  24 Ağustos 2022 Çarşamba günü yeni görevine başlayan Ergül Çetin evli, biri kız biri erkek ikiz evlat babası.

Ergül Çetin; İzmir’in turistik ilçesi Foça’da Emniyet Müdürü olarak görevlendirilmekten memnun olduğunu belirterek kendisini bu göreve layık görenlere teşekkür etti. Ergül Çetin; “İlçenin huzuru, güvenlik ve asayişi için ekip arkadaşlarımla birlikte 24 saat görevimizin başındayız. İlçenin genel anlamda süregelen huzurlu havasını sürekli kılmaya çalışacağız. Bunu Foça halkıyla birlikte, onlardan destek ve güç alarak yapacağız. Bizleri bu göreve layık gören ve göreve Foça halkına selam ve sevgileriyle uğurlayan İzmir İl Emniyet Müdürü’müz Mehmet Şahne’ye ve tüm ilgililere teşekkür ediyorum ” dedi.
 
Seyfi GÜL 

YORUMLAR

  • 0 Yorum