google92207d2cbecf4788.html

Foça'da çekilen 'Dönence' dizisinin başrol oyuncusu Caner Topçu: "Sevgi körü körüne bağlanmaktır"

Foça'da çekilen ‘Dönence’ dizisinin başrolü Caner Topçu, ‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’ programının bu haftaki konuğu oldu.

Foça'da çekilen 'Dönence' dizisinin başrol oyuncusu Caner Topçu: "Sevgi körü körüne bağlanmaktır"
21 Temmuz 2023 - 14:30

Foça'da çekilen ‘Dönence’ dizisinin başrol oyuncusu Caner Topçu ‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’te

‘Dönence’ dizisinin başrolü Caner Topçu, ‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’ programının bu haftaki konuğu oldu. Genç oyuncu, canlandırdığı Özgür karakterinden özel hayatına kadar birçok bilinmeyenini paylaştı.
 
Oyunculuk kariyerine tiyatro ile başladığını anlatan Caner Topçu, “Boş vakitlerimde de çok farklı meslek gruplarında çalıştım. Garsonluk, kuryelik, spor eğitmenliği... Sonuçta hayata karşı sürekli mücadele etmek zorundasın, benim de mücadeleci ruhum her zaman vardı. Canlandırdığım Özgür karakteri de çok güçlü ve ismi gibi özgür ruhlu biri” dedi. Şöhretin kendisini başlarda korkuttuğunu söyleyen oyuncu, “Bir önceki dizimle takipçi kitlem genişledi. Dışarıda tanınmaya başladım. Babama kadar ulaştılar. O noktada nereye kadar gidecek diye korktuğum oldu. Evimi bulanlar oldu. ‘Sen burada oturuyorsun’ diye mesajlar geliyordu. Şimdi biraz sakinleşti” diye ekledi.
 
Konu aşktan açılınca Caner Topçu: “Sevgi körü körüne bağlanmaktır. Canlandırdığım Özgür karakterinde gördüğüm de bu. Sevdiğin kişiye elinden geldiğince yardımcı olmak, aidiyet, bağlılık... Benim için de böyle, Yengeç burcuyum.”
 
‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’ her cuma saat 14.00’te yeni bölümüyle Hürriyet YouTube kanalında yayında.

YORUMLAR

  • 0 Yorum