google92207d2cbecf4788.html

BASİFED Akademi, "Dijital Çağda Liderlik" Eğitim Programı İle Açılıyor!

İZİKAD liderliğinde çalışmalarını sürdüren BASİFED Girişimcilik Komisyonu Başkanı Özden Erten, dijitalleşen iş dünyasında liderlik biçimlerinin de dönüştüğünü ve geliştiğini söyledi.

BASİFED Akademi, "Dijital Çağda Liderlik" Eğitim Programı İle Açılıyor!
14 Ocak 2024 - 19:38

BASİFED Akademi geleceğe hazırlayacak

Batı Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (BASİFED), kurduğu Akademi ile üyelerini geleceğe hazırlayacak. BASİFED Girişimcilik Komisyonu’nun düzenlediği "Dijital Çağda Liderlik" Eğitim Programı ile BASİFED Akademi, ilk eğitim programını başlatırken, bu eğitim programıyla, yöneticiler, çalışanlar ve kariyerini planlamak isteyen herkes için önemli bir sıçrama tahtası işlevi görmeyi hedefliyor.

İZİKAD liderliğinde çalışmalarını sürdüren BASİFED Girişimcilik Komisyonu Başkanı Özden Erten, dijitalleşen iş dünyasında liderlik biçimlerinin de dönüştüğünü ve geliştiğini söyledi. Erten, Komisyon olarak hedeflerinin, hızla ilerleyen teknolojiyi iş dünyasına tanıtmak ve şirketlerimizde dijital dönüşümü gerçek anlamıyla hayata geçirme noktasında yol gösterici olmak olduğunu söyledi. Bu alandaki ilk çalışmamız olan Dijital Gelecek Zirvesi’ni yoğun bir ilgi ve katılımla gerçekleştirdiklerini, şimdi de “Dijital Çağda Liderlik” eğitim programının ilk modülü ile Basifed Akademi’yi başlattıklarını ifade eden Erten, “Her işletmenin karşı karşıya olduğu soru olan “ne zaman değil, nasıl uyum sağlayacağız” a cevap arayan bir lider iseniz, dijital çağda liderlik eğitim programı tam size göre” dedi.

Uzman eğitmenler, pratiğe dayalı dersler
Dijital çağın liderlerinin, fark yaratan yenilikçi ve kapsayıcı bakış açılarıyla bu dönüşüme liderlik edeceklerini belirten Erten, “BASİFED Akademi Dijital Çağda Liderlik eğitim programının ilki ile çalışmalarına başladı. Bundan sonra da bu programın ikinci bölümü ile eğitim programlarına devam edecek. BASİFED Akademi’ye katılanlar alanında uzman eğitmenlerimizden etkileşimli ve pratiğe dayalı derslere katılacak, kişisel gelişimi için özel geri bildirim ve değerlendirmelerden faydalanacak, sektör profesyonelleri ve diğer katılımcılarla güçlü bir ağ oluşturma fırsatı yakalayacak” dedi.

İlk eğitim programının içeriğinde, “Gelişen Teknolojiler”, “,Üretken Yapay Zeka Liderliği”, “Etik, Sürdürülebilirlik ve Veri Güvenliği” gibi başlıklarda ufuk açıcı konular ele alınacak.
Eğitimler hibrit(yüz yüze / online  ) olarak gerçekleşecek ve Şubat ayında başlayacak. “Dijital Çağda Liderlik” eğitimi için https://forms.gle/G34PU65QdpgSqbH17 adresinden kayıt olabilirsiniz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum