google92207d2cbecf4788.html

Alaattin Yüksel: "CHP'nin birlik beraberlik ruhu sorgulanamaz"

Cumhuriyet Halk Partisi’nde İzmir Milletvekilliği (24.Dönem), Genel Başkan Yardımcılığı, İzmir İl Başkanlığı dahil olmak üzere birçok görev yapan Alaattin Yüksel, medyada aday belirleme sürecine ilişkin eleştirilerin maksadını aşan düzeye yükseldiğini açıklayarak...

Alaattin Yüksel: "CHP'nin birlik beraberlik ruhu sorgulanamaz"
18 Ocak 2024 - 00:57
Cumhuriyet Halk Partisi’nde İzmir Milletvekilliği (24.Dönem), Genel Başkan Yardımcılığı, İzmir İl Başkanlığı dahil olmak üzere birçok görev yapan Alaattin Yüksel, medyada aday belirleme sürecine ilişkin eleştirilerin maksadını aşan düzeye yükseldiğini açıklayarak “Gerek mevcut büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarımız gerekse aday olan diğer arkadaşlarımızın hepsi demokrasi aşığı insanlardır. CHP’den aday adayı olabilmek bile hepsi için gurur kaynağıdır. CHP’ye karşı tavır almak hiçbir belediye başkanımızın aklının ucundan bile geçmez. Geçmişte yaşanan bir elin parmaklarını geçmeyen birkaç olumsuz davranış nedeniyle yapılan bu yakıştırmaları haksız ve yakışıksız buluyorum” dedi.

Bütün CHP’liler adaylarımızın arkasında toplanacağız
Cumhuriyet değerlerinin TBMM’de sorgulandığı, Anayasal düzene hukuk yoluyla darbe girişimlerinin yapıldığı bir ortamda, CHP'nin Türkiye'deki ve İzmir'deki tüm adayları partisini önce yerelde sonra da ülke çapında iktidar yapmak için elinden gelenin fazlasını yapacağını söyleyen Alaattin Yüksel; “Parti Meclisimizin kararı ile belirlenecek adayların İzmir’in gelecek dönem belediye başkanları olması için hepimiz bir nefer olarak çalışacağız” diyerek sözlerini şöyle sürdürdü: “İzmirli seçmen her seçimde olduğu gibi demokrasi aşkıyla tek adam rejimine bir kez daha ‘Dur’ diyecektir. Türkiye’de seçime katılımın en yüksek olduğu il İzmir olacak ve yerel seçimde CHP’nin aldığı oy oranında rekor kıracağız. Seçmen ile birlikte CHP örgütüne de çağrı yapıyorum. Heyecanımız yüksek, hedefimiz Büyükşehir ile birlikte kentimizin 30 ilçesinde de sosyal belediyeciliğin kazanmasıdır.”
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum