google92207d2cbecf4788.html

Akıllı mobilyalar MODEKO'da!

Bu yıl 300’den fazla markanın çıkarma yaptığı MODEKO, akıllı mobilyaların gövde gösterisine sahne oldu.

Akıllı mobilyalar MODEKO'da!
10 Mart 2024 - 21:58
Bu yıl 300’den fazla markanın çıkarma yaptığı MODEKO, akıllı mobilyaların gövde gösterisine sahne oldu.
 
Nobel Expo ile Efor Fuarcılık tarafından Fuar İzmir'de düzenlenen 35. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı (MODEKO), katma değerli ürünlerin uluslararası arenadaki ilk adresi oldu. Türkiye’nin önde gelen mobilya markalarının, inovatif ürünleri yerli ve yabancı satın alıcıların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bahçe mobilyaları, ev-ofis mobilyaları, mobilya aksesuarları, yatak-baza-başlık ürün gruplarının yer aldığı MODEKO’da özellikle yenilikçi ürünler, ziyaretçiler tarafından mercek altına alındı. 
 
MODEKO’da özellikle hem sehpa hem masa olabilen akıllı mobilyalar fuar ziyaretçilerinin beğenisini kazandı. Bir tarafı ısıtan diğer tarafı ise serin tutan yataklar da yine inovatif tasarımlar arasında dikkat çekti. Ofis ürün grupları arasında yoga koltuklar ise o büyük ilgi gördü. Sadece öne ve arkaya değil, sol ve sağa da yatan, omurgayı koruma özellikli koltuklar, deneyerek satın almak isteyenler tarafından hiç boş bırakılmadı. Bahçe kategorisinde ise geri dönüşüm malzemeleriyle yapılan mobilyalar yine yılın inovatif ürünleri arasında yer aldı. 
 
Katılımcı ve ziyaretçilerin, sektördeki yenilikleri, trendlerdeki değişimi ve inovatif ürünleri daha yakından tanıma fırsatı bulduğu MODEKO, 10 Mart 2024 tarihine kadar Fuar İzmir’de ziyaretçileri ağırlamaya devam edecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum