Foça Belediyespor - Bornova Belediyespor 0 - 1

FOÇA BELEDİYESPOR - BORNOVA BELEDİYESPOR 0 - 1


Foça Belediyespor - Bornova Belediyespor 0 - 1

İzmir Süper Amatör Lig Kuzey Grubunda yer alan Foça Belediyespor konuk ettiği Bornova Belediyespor'a 1-0 yenildi. İlk yarısı golsüz tamamlanan maçın 75.dakikasında Foçalı defans oyuncularına da çarparak ağlara giden top maçın skorunu belirledi.

Nihat Hüsenay Stadı'nda 17 Kasım 2019 Pazar Günü Saat 14.00'te başlayan karşılaşmanın tamamında konuk Bornova daha iyi pas yapan, organize hücumlar geliştiren ve topa daha çok sahip olan takımdı.
Onur'un ceza sahası içinden çektiği şutta top Foça defans oyuncularına da çarparak ağlara giderken, en az iki mutlak pozisyonda yaptığı kurtarışla alkışlanan günün başarılı ismi kaleci Ahmet çaresiz kaldı. Çabalar her iki takıma başka gol getirmezken Bornova Foça'dan haftayı 3 puanla kapatarak dönen takım oldu.

Maçın ilginç yönlendiren biri de Foça Belediyespor Teknik Sorumlusu Güven Beyit ile bu yıl Bornova Belediyespor forması için ter döken öğlu, eski Foça Belediyespor'lu Burak Beyit'in rakip olarak sahaya çıkmasıydı. Baba oğul rakiplerden yüzü gülen oğul Burak Beyit'in Bornova Belediyespor'uydu.

Seyfi GÜL