Egeli gençler “Atiye” konseriyle doyasıya eğlendi

Ege Üniversitesinde düzenlenen “Ege’ye Hoş Geldin” şenliği kapsamında sahne alan sevilen sanatçı Atiye, Egeli gençlere unutulmaz dakikalar yaşattı.


Egeli gençler  “Atiye” konseriyle doyasıya eğlendi

Ege Üniversitesinde düzenlenen “Ege’ye Hoş Geldin” şenliği kapsamında sahne alan sevilen sanatçı Atiye, Egeli gençlere unutulmaz dakikalar yaşattı. Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, EÜ Tıp Fakültesi öğretim üyelerinden oluşan The Rocktors grubuyla birlikte sahne alarak “Uzun İnce Bir Yoldayım” ve “Çöpçüler” şarkılarını gençlerle birlikte seslendirdi.

Konserde gençlere seslenen Rektör Budak, “Ege Üniversitesi ailesine yeni katılan öğrencilerimizle kampüsümüzde buluşmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bu sene yeni gelen öğrencilerimiz için oryantasyon programı yaptık ve ‘Ege’ye Hoş Geldin Şenliği’ düzenledik. Sevgili gençler, bu gece eğleniyoruz, bu akşamdan sonra çalışma zamanı, bundan sonra çalışacağız. Allah tüm öğrencilerimizin yolunu açık etsin, her zaman yanınızdayım. Sizler için varım” dedi.

“The Rocktors’dan unutulmaz performans”
Şenlik kapsamında sahne alan The Rocktors grubu, Türk Müziğinin sevilen şarkılarını Egeli gençler için seslendirdi. The Rocktors grubunun ardından sahne alan sanatçı Atiye, en sevilen şarkılarını Egeli gençlerle birlikte söyledi.  Ege Üniversitesinin renginin mavi olduğunu, bu yüzden mavi giyindiğini ifade eden genç sanatçı Atiye, renkli sahne performansı ile izleyenleri büyüledi.  Atiye konserde “Salla”, “Allem Kallem”, “Ya Habibi”, “Uyanda Gel” ve “Dalgana Bak” gibi yeni eski pek çok şarkısını söyleyerek Egeli gençleri coşturdu.