Foça Masterler, hazırlık maçında Aliağagücü'nü konuk etti

SEYFİ GÜL / FOÇA GÜNDEM - Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi(TMVFL) Ege Grubu takımlarından Foça Belediyespor Masterler komşu ilçe Aliağa’nın Aliağagücü Masterler takımını konuk etti. Dostluk havasında geçen hazırlık maçını ev sahibi takım 2 – 0 kazandı.


Foça Masterler, hazırlık maçında Aliağagücü'nü konuk etti

FOÇA MASTERLER KOMŞU ALİAĞAGÜCÜ TAKIMINI HAZIRLIK MAÇINDA AĞIRLADI

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi(TMVFL) Ege Grubu takımlarından Foça Belediyespor Masterler komşu ilçe Aliağa’nın Aliağagücü Masterler takımını konuk etti. Dostluk havasında geçen hazırlık maçını ev sahibi takım 2 – 0 kazandı.

İki hafta sonra başlayacak 2022 -2023 sezonu öncesi hazırlıklarını sürdüren Foça Belediyespor Masterler futbol takımı Aliağagücü Masterler takımı ile Bağarası 80.Yıl Sahasında karşılaştı. Her iki takımın lig öncesi performanslarını ve eksiklerini görme amacıyla bir araya geldiği maç tam bir dostluk havasında geçti. Sıcak havaya rağmen iyi oyunla gol arayışları izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

İlk yarısı golsüz berabere biten karşılaşmanın ikinci yarısında goller ev sahibi takımdan geldi. Önce Gürhan Sayar sonra Serdar ‘ın attığı gollerle Foça Belediyespor maçtan 2-0 galip ayrıldı. Maçın son saniyelerinde konuk Aliağagücü’nün bulduğu gol ofsayt gerekçesiyle sayılmadı.

Aliağagücü takımı oyuncularından kaleci Ahmet GÜL ilk hazırlık maçlarını yapmak için Foça’ya geldiklerini söyledi. Ahmet GÜL;” Bu sezon ilk hazırlık karşılaşmamızı Foça Bağarası’nda gerçekleştiriyouz. Güzel bir atmosfer, güzel bir ortam. Akadaşlarım içtenlikle ve özveriyle çalışmalarının karşılığını almaya geldiler. Bu sene inşallah gruplarda başarı elde etmek istiyoruz. Yönetim, kulübümüz ve başkanımız adına iyi ve hayırlı bir sezon olmasını diliyoruz.” Dedi.

Aliağagücü Spor Kulübü Derneği Başkanı Mustafa Kocabay ise güzel havada güzel dostlarla futbol oynamanın keyfine vardıklarını belirtti. Mustafa Kocabay; “ Güzel havada, güzel dostlarla günü değerlendirmek için buradayız. Rakibimize başarılar. Yeni sezonun herkese kazasız, sakatlıksız, güzel maçlarla, güzel sonuçlarla gelmesini diliyorum. “dedi.
Maç sonrası Foçalılar konuk ve komşu Aliağagücü takımı oyuncularını ilçelerine dostça uğurladılar.

Seyfi GÜL